Balandį tradiciškai pradės serija „DJ Culture“. Penktadienį jos akiratyje – Šiaurės Airijoje gimęs, užaugęs ir iki šiol su malonumu reziduojantis didžėjus Phil Kieran. Svečią „Opium“ šokių aikštelėje globos ilgamečiai jo talento gerbėjai „The Sneekers“.

Balandžio 6-ąją visame pasaulyje išleistą kompiliaciją „Silence Please!“ tautiečiams pristatys jos autorius, „Silence“ įkūrėjas Vidis bei jo į rinkinį sumiksuoti kolegos – Mario Basanov, Few Nolder, „Downtown Party Network“ bei Darius Vaikas. Beje, „Get Physical“ kompanijoje pasirodęs miksas „Silence Please!“ oficialiai jau pristatytas Berlyne, taip pat laukia vakarėliai Maskvoje ir Sankt Peterburge.

Savo gimtadienį tarp artimiausių širdžiai sienų mieste nusprendė švęsti „Downtown Party Network“ dueto narys Saulty. Jo puotoje balandžio 12-ąją – kolega Bradka, „12 inčų po žeme“ tandemas bei „Mondayjazz“ akcininkas Tadas Quazar.

Praėjusį mėnesį net dukart klubą aplankiusios serijos „One Way Ticket“ inciatoriai St. Stereo ir Recoco taip pat jau trina rankomis. Balandžio 13-ąją, šeštadienį „Opium“ jų kvietimu gros vokiečių didžėjus Casio Casino, ką tik išleidęs singlą kompanijoje „Get Physical“ kartu su „One Way Ticket“ jau pasirodžiusiu tautiečiu Lopazz.

Sunkiasvorėje balandžio 19-osios naktyje bandys tilpti net trijų svečių iš Didžiosios Britanijos talentai ir įrašų krepšiai. Švęsti šeštojo komandos „Mondayjazz“ gimtadienio atskrenda šviežią miestietišką garsą propaguojančios kompanijos „Night Slugs“ rinktinė – gruodį „Opium“ įsimylėjęs Bok Bok su kolegomis Girl Unit ir Jam City.

Balandžio 20-ąją klubo šokių aikštelėje bus lygiai taip pat ankšta – audringais ir masyviais vakarėliais garsėjanti „Jägermeister“ komanda intymesniems šokiams pavadinimu „Blow-Out“ iš Vokietijos išsikvietė Lietuvoje mylimą ir pasiilgtą Zombie Nation.

Vasaros atostogų iškeliaujanti bene tamsiausia šio sezono serija „Smala“ balandžio 26-ą meta juodžiausią savo kozirį. Tai – prancūzų šokių muzikos mesijas, „Kill the DJ“ viršininkas, „Black Strobe“ ir „It’s a Fine Line“ narys bei visapusiškai įdomi asmenybė Ivan Smagghe.

Kol vieni ruošiasi atostogoms, kiti „Opium“ tik debiutuoja. Urbanistines kilpas ir „semplus“ iš ateities balandžio 27-ąją renginyje „Sugar»Bassin“ raitys „Despotin Beat Club“ laidos vedėjas, „Despotin Fam“ repo orkestro įkūrėjas, „Ritmo kovų“ organizatorius ir šiaip smalsus miestietis Vaiper. Jo svečias paskutinį mėnesio šeštadienį – kritikų glostomas ir vokalistų graibstomas olandų prodiuseris FS Green.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)