Vakarėlyje gros puikiai visiems
r‘n‘b
muzikos fanams pažįstamas, komandos „2HoT" lyderis - diskžokėjas, jau kurį laiką gyventantis Lietuvoje, DJ Sezzy (www.dj-sezzy.com).

„2HoT" vardas jau yra gerai žinomas Lietuvos ir kitų Europos šalių naktiniame gyvenime. Ją sudaro geriausi diskžokėjai iš beveik visos Europos. Komandos tikslas yra platinti hiphopo kultūrą

Kilęs iš tolimosios Kongo Demokratinės Respublikos, 32 metų diskžokėjas DJ Risk savo karjerą Europoje pradėjo dalyvaudamas keliose DMC kovose. Kiek vėliau 1996 metais sukūrė komandą „The Transformerz“, į kurią subūrė vienus geriausių Belgijos diskžokėjų - Daddy-K, Hamadi ir Yooz. Tai buvo pirmoji diskžokėjų komanda Belgijoje, kurios veikla buvo ir yra labai sėkminga – išleisti 5 albumai ir nuo 2000 metų kiekvieną sekmadienio popietę pristatinėjama radijo laida per internetinę radijo stotį „Vibration 89,9 Worldwide“ (www.radiovibration.be).

DJ Risk taip pat yra daugelio klubų ir vakarėlių rezidentas, tiek Belgijoje, tiek už jos ribų: „The club Cinema“ (Antverpenas), „Soulsonic“ (Briuselis), „HipHop 4ever“ (Kanada) ir daugelyje kitų. Nuo 2005-ųjų jis atstovauja Belgiją „2HoT" vardu ir jau ne kartą yra grojęs Lietuvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją