Šeštadienio naktį klubas atvers duris pompastiškam spektakliui, kurį repetuoja klubinis teatras „Freak Show“.

Tinka ir Hawtinui, ir Guettai

Daugiau nei įspūdinga Stefano Noferini karjera atitinka visus tarptautinės žvaigždės standartus. Beveik 20 metų scenoje praleidęs atlikėjas veda visame pasaulyje klausomą radijo laidą „Club Edition“ ir vadovauja leidybinei kompanijai „Deeperfect“.

2011-aisiais elektroninės muzikos parduotuvės „Beatport“ metų atlikėjo nominaciją pelniusio prodiuserio darbų sąraše – įvairiausių stilių klubiniai hitai, nuo komercinio iki tamsiausio skambesio. Sau mielų gabalų tarp prodiuserio kūrinių randa tiek Richie Hawtin, tiek David Guetta.

Po klubo „Exit Vilnius“ stogu Stefano Noferini pristatys vos prieš savaitę pasirodžiusią energingą naujieną – kūrinį „That Sound“, išlietą kartu su house muzikos guru ir leidybinės kompanijos „Toolroom“ bosu Mark Knight.

Svarbiausia – garso sistema

Įspūdingais pasirodymais garsėjantis Stefano Noferini teigia, kad jam patinka groti ir didelėse erdvėse, ir klubuose. „Svarbiausias mano reikalavimas renginiams – ideali garso sistema ir patogi didžėjaus pakyla“, – sako žvaigždė.

Stefano Noferini vertinimu, elektroninės muzikos ateitis gimsta ne tik masiniuose renginiuose, bet ir mažuose klubuose, kurie atstovauja alternatyvai. „Naujos elektroninės muzikos kryptys išrandamos kone kasdien, tačiau tai – tik skambūs žodžiai. Geros šokių muzikos lopšys – vis dar hausas ir techno“, – įsitikinęs didžėjus.

Labiausiai įsiminusiu šių metų renginiu italas nurodo Austrijos festivalį „Younity“. „Nors buvo rugpjūtis, per mano pasirodymą kilo audra. Veiksmas vyko didžiulėje palapinėje ir lietus kėlė didžiulį garsą... Atmosfera buvo tiesiog magiška“, – prisimena Stefano Noferini, jau šį penktadienį pats kelsiantis audrą klube „Exit Vilnius“.

Naujausio Mark Knight & Stafano Noferini hito „That Sound“ vaizdo klipas:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)