Vakaro puošmena taps specialiai gimtadienio šventei suburtas „Tamsta orchestra“, akompanuosiantis populiariems Lietuvos dainininkams ir grupėms. Toks kolektyvas ant scenos lipa tik kartą metuose ir pildo daugelio muzikantų svajonę – atlikti savo kūrybą skambant orkestrui.

Šį kartą savo dainas dovanos kaip niekad gausus atlikėjų būrys: Monika Liu, ba., Free Finga, Baltasis Kiras, Garbanotas, Aistè, Superkoloritas, SHOWER, Daiva Starinskaitė, Giedrė, Los Secretos de Pablo, Rūta Loop, Eglė Gadeikytė, Justė Kraujelytė, Rokas Kašėta, dargana, eiktubaiktu ir Poliarizuoti Stiklai.

Sveikindami „Tamstą“ gražiausios ir ilgiausios muzikinės draugystės proga atlikėjai ir grupės dalinsis muzika taip, kaip anksčiau ji nėra skambėjusi. „Tamsta orchestra“ sudėtyje – net 20 muzikantų, o garsų paletėje – nuo trimitų, suzafonų iki fleitos ir arfos.

„Jau daug metų grojame vieni kitų muziką, tiek mūsų kūryba, tiek mes esame užaugę šio klubo scenoje. Tad ir „Tamsta orchestra“ visų pirma yra draugų orkestras. Daugelis atlikėjų čia ne kartą išsibandė naujus vaidmenis, brendo ir eksperimentavo kaip kūrėjai. Labai džiugu kasmet juos vėl susitikti ir patirti muzikos stebuklą būnant kartu“, – pranešime spaudai sako „Tamsta“ klubo kūrybos vadovas, muzikantas Aurimas Rimeikis.

Šventinę programą papildys ir prieš koncertus savo subrandinta muzikine selekcija bei atradimais dalinsis „Tamstos“ bičiulis DJ Vaiper Vitalijus.

Devynioliktam gimtadieniui suburtame „Tamsta Orchestra“ gros: Mėta Gabrielė Pelegrimaitė (fleita), Aistė Baliunytė - Dailidienė (arfa), Benediktas Bazaras (perkusija), Mykolas Bazaras (bosinė gitara), Motiejus Bazaras (klavišai), Domantas Razmus (būgnai), Viktoras Krasauskas (perkusija), Paulius Volkovas (gitara), Aurimas Rimeikis (trimitas), Mindaugas Vadoklis (trimitas), Laurynas Lapė (trimitas), Dominykas Vyšniauskas (trimitas), Dovydas Stalmokas (saksofonas), Nojus Jurkus (saksofonas), Linas Klebauskas (saksofonas), Tomas Botyrius (saksofonas), Lukas Pivoriūnas (suzafonas), Nerijus Laukaitis (trombonas), Povilas Jurkša (trombonas) ir Jievaras Jasinskis (trombonas).

Sudalyvauti neeiliniame gimtadienio vakarėlyje balandžio 20 dieną, šeštadienį kviečiami visi muzikos mylėtojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją