Tradicinis Klaipėdos pilies džiazo festivalis vadinamas unikalia švente Rytų Europoje, nes čia galima pamatyti daug pasaulinių džiazo ir world music stiliaus žvaigždžių nemokamuose koncertuose.

Klaipėdos džiazo festivalio šūkis - „Gera muzika geriems žmonėms“. Organizatoriai tiki, kad gera muzika daro žmones geresniais. 

Šiemet festivalis didžiuojasi galėdamas Lietuvos klausytojams pristatyti nemokamuose koncertuose tokius pasaulinio lygio džiazo perlus, kaip Candy Dulfer (Olandija), Niki Haris (JAV) ir Igor Butman (Rusija), The Brazz Brothers (Norvegija) ir daugelį kitų. Visi šie muzikantai yra neeilinio talento ir itin vertinami pasaulio scenose, koncertuoja su mega-žvaigždėm, ir visur kitur bilietai į jų koncertus kainuoja ne vieną šimtą litų.

2012 metų birželio 1-2-3 dienomis XVIII Klaipėdos pilies džiazo festivalis kviečia visus į uostamiestį, kur Teatro aikštėje nemokamai bus galima išvysti ir išgirsti gyvo garso koncertuose šiuos atlikėjus:

2012 m. birželio 1 d., penktadienis, 19 val., Klaipėdos Teatro aikštėje

Funk-in (Lietuva)
Secret swing society (Lietuva, Islandija, Olandija)
The Franck Ash Band (Anglija)
AKAGA (Bulgarija)
Thoughts Aloud (Kaliningrad)
00.30 val. Jam session (Švyturio menų doke, Naujoji uosto g. 3)

2012 m. birželio 2 d., šeštadienis, 18 val. Klaipėdos Teatro aikštėje

Brazz Brothers (Norvegija)
Igor Butman ir Kauno Bigbendas (Rusija, Lietuva)
Niki Haris International Band (USA, LT, LV)
Candy Dulfer & Band (Olandija)
00.30 val. Jam session (Švyturio menų doke, Naujoji uosto g. 3)

2012 m. birželio 3 d., sekmadienis, 18 val. Klaipėdos Teatro aikštėje

Old City Band (Lietuva)
E. Jonavičiaus projektas (Lietuva)
Jussendo ir Latvijos NAF bigbendas (Latvija)
The Swing Kids (Vokietija)

Dažnas, nors kartą apsilankęs festivalyje, pabrėžia, kad festivalio metu Teatro aikštėje tvyro šilta, jauki atmosfera, kad festivalis turi neįtikėtiną, užburiančią aurą, raginančią sugrįžti ir kitąmet.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)