Puikiai pažįstami sceniniai vardai – pulto vilkas Ignas, linksmasis radijo balsas Jovani, merginų numylėtinis Justin Beat ir ketvertuko perlas Emma – visą naktį karaliaus už pulto, supažindindami su pasaulinio lygio šokių muzikos kokybe.

Bendrai skaičiuojama dviženklė metų patirtis linksminant Lietuvos, Europos ir viso likusio pasaulio didmiesčių publiką susijungs vienam vakarui į ilgas grojimo valandas, nesibaigiančias iki pat ištvermingiausiųjų pasidavimo.

G4 neatskiriamas ne tik nuo muzikos, bet ir nuo paties vakarėlio kokybės – vienai nakčiai Klaipėdos linksmybių mėgėjų ir svečių dievinamas klubas transformuosis ir taps slapčiausias fantazijas, meilę gyvenimui ir netikėtumų troškimą žadinančia erdve, prisotinta geidulingais šokėjų kūnais, švelnius prisilietimus skatinančia muzika ir fantasmagoriškais linksmybių personažais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)