Kovo 3 d., šeštadienį, 15 val. Kauno „Girstučio“ kultūros centre vyks dar viena džiazo popietė visai šeimai – „Kai žygiuoja šventieji“.

Tai populiarios pasaulyje dainos ( „When The Saints Go Marchin‘ In“) pavadinimas ir tai antroji “Džiazo pamoka”, skirta vokaliniam džiazui. Jeigu pirmojoje buvo atliekamos įvairių autorių vokalinio džiazo kompozicijos, tai šį kartą vyks vienos dainos – „Kai žygiuoja šventieji“ – jaunųjų atlikėjų konkursas – žaidimas.

Jaunųjų vokalistų neįpareigoja jokios išankstinės sąlygos. Vienintelis reikalavimas – gera nuotaika. Visiems atlikėjams akompanuos Romualdo Grabšto vadovaujamas „Kauno Bigbendas”, kuris pasirengęs padaryti viską, kad popietę gaubtų gero džiazo aura, tačiau ne tik muzikuojant kartu su jaunaisiais vokalistais, bet ir „muzikinių pauzių” – improvizuotos pamokos pertraukėlių metu.

Prie to prisidės ir programos viešnia, vilnietė, žinoma vokalinio džiazo atlikėja, Julija Jačėnaitė.

„Šventųjų“ pasirodymai bus filmuojami ir parodyti vienoje iš laidų „Tas džiazuojantis pasaulis“ TV1 kanalu. „Pamoką“ pradės ir pabaigs, kaip įprasta, “skambutis!” – aktorius ir režisierius – Jačėnų Sigutis, giriasi organizatoriai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją