Pirmieji metai barui buvo puikūs, čia spėjo apsilankyti tokia įvairovė diskžokėjų, jog vargu ar Kaune atsiras kitas toks baras su tokia įvairiapusiška programa. Čia savo albumus pristatė Mario Basanov, „Proper Heat“ ir „Golden Parazyth“. Aukščiausią vakarėlių kaitinimo klasę demonstravo Vidis, „Downtown Party Network“, St. Stereo, „Deep Inc.“ ir Džiugas iš „Metal On Metal“.

Skaniausia deep house muzika pasidalinti reguliariai užsukdavo Kitoki, Smile, D.A.R. ir kitos diskžokėjų komandos, na o savo gimtadienius atšoko Virus J, L8M8 a.k.a. Andy Lau, Jackmin, Deividas Bagdanov ar Santi Touch.

Dabar atėjo laikas pačiam „G-Loft“ barui pirmą kartą užpūsti žvakutes ant torto.

Gimtadienį pradės švęsti dar išvakarėse

Kauno Rotušės aikštėje įsikūręs baras gimtadienį švęsti pradės penktadienį su neeiline programa. Prie pulto stos keturi rezidentai, kurie čia grojo dažniau, nei bet kuris kitas, ir kuriems „G-Loft“ tapo antraisiais namais: tai Jackmin, Deividas Bagdanov, Modaco ir Marco Beatstroke.

Visi jie kruopščiai ruošia savo pasirodymus, juk geras apšilimas prieš tikrąjį gimtadienį - būtinas.

Šeštadienį, tikrąją gimtadienio dieną, scena dalinsis trys diskžokėjai. Vakarą atidarys Deividas Bagdanov, kuris pradės neįprastai anksti - 20 val. Jo kuriamą gimtadienišką atmosferą pratęs „G-Loft“ gyventojas L8M8 a.k.a Andy Lau, po jo sveikinimais švaistysis Modestas Rembo Švoba.

Gimtadieninio torto uoga taps kaip visada gaivališkas ir kupinas elektronikos dueto „Golden Parazyth“ pasirodymas.

Dovanos ir nepakartojamą atmosferą

Dovanas gauti mėgsta visi, ypač per gimtadienius, bet šįkart viskas vyks atvirkščiai - dovanas dalins „G-Loft“. Šeštadienį vakarėlio metu bus dovanojamos kompaktinės plokštelės, kuriose lankytojai ras geriausių ir dažniausiai per metus „G-Loft“ grotų kūrinių valandinį miksą. Šis miksas puikiai atspindi tai, kas iš tikrųjų skamba bare. Dovanojamų kompaktinių plokštelių skaičius ribotas, taigi į renginį vertėtų atvykti anksčiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)