Sausakimšą areną sudrebinęs muzikinis renginys – ilgai brandinto „360“ renginio koncepto finišas. Iššluoti bilietai ir įspūdžiai po šou dar ilgai gyvuos susirinkusiųjų širdyse, rašoma pranešime spaudai.

Tai, kad šou buvo įspūdingas, lėmė ir nepakartojama Donato Montvydo gerbėjų minia. Jų nepaliaujamas atsidavimas, palaikymas ir išdainuotas kiekvienas dainos stulpelis sukūrė magišką atmosferą. Žadą atėmė ir užsikūrę šokiai, o papildomą efektą padėjo sukurti specialiai šiam šou atvežta prabangi technika – besikilnojančios platformos, scenos konstrukcijos.

Tai, kiek D. Montvydui reiškia toks didelis gerbėjų palaikymas, nuskambėjo ir scenoje.

„Aš dainuoju, jūs priimate. Man tinka tokios sąlygos“, – nuo scenos kalbėjo atlikėjas.

D. Montvydas skyrė jautrius žodžius jį ilgą muzikinį kelią palaikiusiems. Graži padėka nuskambėjo ir visada besąlygiškai skatinančiai ir mylinčiai šeimai.

Socialinius tinklus taip pat užplūdo ovacijos profesionalų darbui, D. Montvydo talentui, asmeninėms ambicijoms. Atlikėjo nepailstanti meilė žiūrovui jį kiekvienais metais skatina drąsiai eksperimentuoti – tai, kas įvyko šiemet, atėmė žadą.

Trečiadienio vakarą į koncertą susibūrė išties rekordinis skaičius žmonių Donato karjeroje. Šou metu atlikėjas pateikė ne vieną staigmeną – „Žalgirio“ arenos scena transformavosi į visai kitą erdvę. Scena buvo įrengta arenos viduryje ir apsupta minios iš visų pusių. Šis neįprastas techninis sprendimas su Lietuvoje dar nematyta projekcija atlikėjui leido būti dar arčiau savo klausytojų.

Koncerto akimirkos:

Iš visų pusių galėjai žavėtis ne tik nepriekaištinga choreografija, išskirtiniais talentingų svečių pasirodymais, bet ir stilistiniais sprendimais. Nepaprastą šou kūrė būrys gabiausių šokėjų, unikalų pasirodymą surengė „pole dance“ šokėja Valerija Gneuševa. Akys kilo į viršų ir dėl pakabintų metalinių narvų, kuriuose šokančios merginos tiesiog gniaužė kvapą.

Ir skaičiai kalba patys už save – atlikėjas savo šou niekada negaili nei jėgų, nei finansų. Tam, kad pavyktų įgyvendinti tokį pasirodymą, prireikė net ketvirčio milijono eurų.

Koncerto metu neabejotinai nuskambėjo ir patys garsiausi atlikėjo kūriniai – hitais tapę „Šoku ne vienas“, „Kol Vakaras Ilgas“, „Man patinka“, taip pat naujausi, bet neabejotinai visą salę ant kojų pakėlę kūriniai – „Jausmai“, „Mergaitės nori mylėti“ ir „Lūpos kaip medus“.

D. Montvydas pasakoja, kad šio koncerto ruošimosi procesas reikalavo labai daug emocinių resursų ir nuoseklaus darbo. Atlikėjas svajojo apie įspūdingą scenografiją, o tam, kad būtų įgyvendinti jo užmojai, reikėjo pasitelkti labai sudėtingus techninius sprendimus, kurie nėra pasiekiami Lietuvoje ar Pabaltyje.

Tai, kad įvyktų tokio masto šou, pasitelkta ir gausi komanda – net virš 100 savo srities ekspertų ne tik iš Lietuvos, Lenkijos ir Suomijos. Technika rūpinosi ir savos srities ekspertai iš Ukrainos.

Taip pat garsiausi Lietuvos profesionalai. Vienas iš jų – žinomas režisierius Povilas Varvuolis, tarp kurio pasiekimų – darbas popmuzikos žvaigždės Beyonce koncertų ture. Sudėtingiausius šou elementus Donatui padėjo atlikti ir patirtimi iš Holivudo dalijosi kaskadininkas Tomas Ereminas, kuris dirbo tokiuose garsiuose filmavimuose kaip „Sostų karai“, taip pat buvo žymaus amerikiečių aktoriaus Nicolo Cage‘o dubleriu.

Vis dėlto nestandartiniai sprendimai scenoje jau tampa atlikėjo vizitine kortele. Kaip ir sprendimas kiekvienam susirinkusiajam įteikti po suvenyrą iš Olandijos – šviečiančią apyrankę, kuri tapo simboline dovana nuo paties D. Montvydo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją