Disko muzikos legendos yra vis dar laukiamiausios įvairiuose pasaulio kampeliuose. O šeštadienio vakarą visus senos, tačiau geros muzikos gerbėjus atlikėjai subūrė į Kauno „Žalgirio“ areną. Legendiniai atlikėjai koncertuoja jau begalę metų, tačiau scenoje vis dar nestokoja energijos ir sugeba suburti žmones bendrai dainai. Laikinosios sostinės scenoje atlikėjai perkėlė visus į retro laikus ne tik dainomis, bet ir savo aprangomis.

Vokietijos dainininkas Manfred Alois Segieth pasaulyje žinomas vardu Fancy. Turbūt su žiburiu ne tik Europoje reikėtų ieškoti žmogaus, negirdėjusio italų bei euro disko stiliaus atlikėjo Fancy superhitų „Slice Me Nice“, „Flames of Love“, „Chinese Eyes“, „Bolero“, „Lady of Ice“.

Disko karaliene vadinama buvusi grupės „Arabesque" vokalistė bei žinomo muzikinio projekto „Enigma" dalyvė Sandra pasaulį lyg bombomis apmėtė savo hitais – „Maria Magdalen (I’ll Never Be)", „Heaven Can Wait ir kitų, kurių negailėjo ir lietuvių publikai.

Paskutinis, tačiau tikrai neprasčiausias atlikėjas – Joy, kuris neseniai atšventė įspūdingos karjeros 25-metį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)