Antoje dalyje, pasikeitęs sceninį kostiumą (viso kostiumus keitė tris kartus) Kastytis visus užbūrė aukščiausio vokalinio lygio penkių dainų siužetine linija su tokiomis dainomis, kaip „Skriski“, „Išsaugoti tave“, „Nakty“, „Mano meile, žinok“. Gerbėjos vieną po kito į viršų kėlė plakatus „Tu esi mūsų karalius“ ar „Kastyti, Tu balsas, kurį mylim“, rašoma pranešime spaudai.

Trečioje koncerto dalyje – dar vienas siurprizas – įvyko piršlybos scenoje! Kastyčio geri draugai Paulius ir Simona atskrido iš Londono, kad sudalyvautų koncerte. Bet apie Kastyčio ir Pauliaus sugalvotą planą būsimoji nuotaka nieko net nenutuokė. Simonai, kaip ir visai "Žalgirio" arenai, tai buvo netikėta. Emocijos liejosi per kraštus.

Daugiau nei dvi valandas be pertraukos trukusioje šventėje nesibaigiačios ovacijos vertė kelis kartus kartoti mylimas klausytojų dainas.

O šiandien nenuilstantis scenos „senelis“ Kastytis Kerbedis skelbia dar vieną ypatingą koncertą – muzikinę šventę, skirtą Mamos dienai. Gegužės 4-ąją Šiaulių arenoje jis surengs koncertą pačioms mūsų brangiausioms – mamoms.

„Daug gražių dalykų mes galime turėti savo gyvenime, bet mamą tik vieną visame plačiame pasaulyje. Visos mamos nusipelno atskiros padėkos“, – sako charizmatiškasis atlikėjas.

Koncerto Kaune akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją