A.Keys, pasirodymui pasirinkusi įspūdingą raudoną „Dolce & Gabbana“ įvaizdį, atliko dainą „If I Ain‘t Got You“. Netrukus dainai „My Boo“ prie dainininkės prisijungė pats Usheris ir pademonstravo vizitine kortele tapusius judesius.

48 metų Will.i.am su Usheriu atliko kūrinį „OMG“. Dar 2011 metais pats Usheris buvo netikėtas grupės „Black Eyed Peas“ Supertaurės finalo didžiosios pertraukos šou svečias – ir tada jie kartu atliko tą pačią „OMG“.

Dar vienas malonus pasirodymo siurprizas – 51 metų Jermaine‘as Dupri. Atlikėjas įaudrino publiką prieš Usheriui pristatant dviejų hitų – „Confessions“ ir „Burn“ – kokteilį.

Kaip ir per ankstesnius savo pasirodymus Supertaurės finalo pertraukos metu (pradedant Beyonce ir baigiant Bruno), Lil Jonas savo numerį pradėjo stovėdamas minioje ir atlikdamas „Turn Down for What“. Labai greitai daina virto garsiuoju hitu „Yeah!“. Po to, kai 53 metų Lil Jonas atliko pirmąją dainos dalį, pasirodė 46 metų Ludacris ir įspūdingai užbaigė ne tik kūrinį, bet ir visą pasirodymą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją