Šis koncertinis turas skirtas naujojo atlikėjos albumo „Prism“ pristatymui, kuris užėmė pirmas vietas daugelyje muzikos topų ir per trumpą laiką buvo parduotas daugiau nei 6 milijonų kopijų tiražu.

Šis Katy šou išties įspūdingas. Jame yra viskas, ko reikia tikros superžvaigždės pasirodymui: puiki choreografija, sudėtingi triukai, daugybė pakeistų kostiumų ir efektingų scenos transformavimų.

Vakar Rygos arenoje vykusį koncertą stebėjo maždaug 11 000 žiūrovų. Anot renginio organizatorių, visi bilietai į koncertą buvo išparduoti likus kelioms dienoms iki renginio. Prekyba jais prasidėjo dar 2014-ųjų birželį.

Ne visiems gerbėjams koncertas padovanojo gerus įspūdžius. DELFI.lv praneša, kad nuo 50 iki 151 euro kainavę bilietai tapo pasipelnymo šaltiniu sukčiams. Įsigiję bilietus ne iš oficialaus platintojo, susidūrė su nemalonumais. Ne vienas gerbėjas prie durų sužinojo, kad jo bilietas yra padirbtas. Savaime suprantama, kad koncerto jie taip ir neišvydo.

Iš viso Europoje Katy Perry yra numačiusi aplankyti 18 šalių. Europoje jos dar laukia koncertai Suomijoje, Švedijoje, Norvegijoje. Balandį JAV superžvaigždė pasirodys Azijoje.

Latvijos sostinėje vykusio koncerto nepraleido ir lietuviai. Sekmadienio vakarą su sūnumi laiką jame leido ir Egidijus Dragūnas.

A video posted by Sel (@egidijusdragunas) on

Koncerto Rygoje akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)