„Nors tokį šiltą rudenį dar neatrodo, kad Kalėdos ateis, tai įvyks. Ir nesvarbu, kokios nuotaikos esame, ar esame pasiruošę šventėms, o gal visur masiškai žybsinčios lemputės nervina, Kalėdos toks dalykas – jos neišvengiamos ir tai yra didžiausias jų grožis“, – pranešime spaudai pasakoja Justinas Jarutis.

Daina parašyta dar tuomet, kai Kalėdomis net nekvepėjo.

„Buvo vasaros pabaiga, kai susiskambinom su broliu ir sutarėm, kad „pabandom parašyti kalėdinę dainą“. Galvoje turėjau žmogaus, kuris visiškai nelaukia švenčių, viziją. Taip ir gimė frazė, „Kalėdos ištinka“. Tai – tarsi aukštesnė, netikėtai užklumpanti jėga, metų laikas, kuris pakeičia tavo nuotaiką, nori ar nenori, leidžia išsigryninti tai, kas svarbu,“ – sako dainos bendraautorė Andrė Balžekienė.

„Nors daina romantiška ir šventiška, klipe norėjosi tiesiog pakvailioti ir nežiūrėti į nieką pernelyg rimtai. Čia užkulisiuose susitinka tie, kurie kuria šventes kitiems, – animatoriai. Matome elfą, princeses, Elvį ar Kalėdų senelį, jie yra gerokai pavargę nuo kitų linksminimo. Dainos priedainio eilutės įkvepia juos persikrauti ir vėl toliau grįžti į darbus. Show must go on“, – pasakoja atlikėjas.

Kūrinį „Kalėdos ištinka“ prodiusavo ilgametis Justino kolega, prodiuseris Paulius Vaicekauskas-plucando.

Kalėdas Justinas švęs taip, kaip jam labiausiai patinka: artimųjų ir mylimų gerbėjų apsuptyje. Pirmąją Kalėdų dieną atlikėjas planuoja net du akustinius koncertus šv. Kotrynos bažnyčioje.

„Bus daug jaukumo, šildančių gėrimų ir nuoširdžių pokalbių. Per šventes norisi dalintis: dėmesiu ir muzika“, – sako J.Jarutis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją