Nuoširdus, šiltas ir visuomet tikras – tokį Jurijų atpažįsta klausytojai. Pirmadienio vakarą unikalioje koncertinėje erdvėje, Šv. Kotrynos bažnyčioje, surengtame koncerte Jurijus jautėsi puikiai, juokavo su publika ir nuoširdžiai pasakojo naujosios kūrybos priešistorę, rašoma pranešime spaudai.

„Visuomet sakiau, kad esu keistas dainininkas. Man patinka kurti, patinka dainuoti, bet labai nepatinka dėmesys. Visa tai nepasiteikė, bet tokios akimirkos, kai šis koncertas parodo, dėl ko visa tai darau. Nepaprastai buvo gera sugrįžti, dalintis kūryba, pažvelgti susirinkusiems žmonėms į akis“, – pasakoja Jurijus.


Koncerto metu dainininkas atskleidė ir naujausio albumo pavadinimą – jis vadinsis „Pabaigos Pradžia“.

„Niekada nenorėjau kurti muzikos apie bet ką, visada sakiau, kad jos gims tuomet, kada bus kontekstas, kuomet atsiras patirčių, apie kurias ir bus dainos. Naujasis albumas būtent to ir kupinas. Būtent dėl to ir prireikė laiko jam atsirasti“, – intriguoja kūrėjas.

Naujausias Jurijaus albumas „Pabaigos Pradžia“ skaitmeninėse muzikos pasiklausymo platformose ir vinilinės plokštelės pavidale pasirodys kovo mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją