„Šis kūrinys simbolizuoja mano kaip didžėjaus pradžią. Dar mokyklos laikais kaskart grodavau Gigi D'Agostino „Ill Fly With You“. Taip pat šiame video klipe susideda trys mano didžiausios gyvenimo vertybės, t.y groti publikai, turėti svarbiausią palaikymą iš Simonos ir savo artimiausių draugų“, – pasakoja Jovani.

Kūrinys pasirodė su vaizdo klipu, kuriame įamžintos akimirkos iš šio vieno garsiausių Lietuvos didžėjaus pasirodymų šią vasarą Lietuvos klubuose ir festivaliuose, rašoma pranešime spaudai.

„Ši vasara buvo rekordinė pasirodymų prasme. Esu labai dėkingas gyvenimui, kad galiu daryti tai ką geriausiai moku – šokdinti žmones, dalintis muzika ir tiesiog džiaugtis. Ačiū už tai“, – džiaugiasi didžėjus.

Nesenstantis originalus hitas „I’ll Fly With You (L'Amour Toujours)“ legendinio italų didžėjaus ir atlikėjo Gigi D'Agostino išleistas dar 2000 metais ir tuomet tapo vienu populiariausių kūrinių ne tik Europoje, bet ir už Atlanto, Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Kūrinį galite išgirsti čia:

Šis kūrinys ilgai laikėsi pirmoje vietoje daugelio šalių populiariausių dainų topuose, o taip pat ir šiandieną susilaukia daug perklausų ir dėmesio iš ištikimų gerbėjų. Ši daina tapo tokia populiari, jog ji tapo pamėgta ir sporto aistruolių, jos melodiją galima išgirsti fanų skanduotėse iš „AC Milan“, „Everton“ ir kitų futbolo klubų.

„Gegužės 17 dieną po ilgos pertraukos grįžtu į tikrą naktinį klubą. Organizuoju didžiausią klubinę naktį Klaipėdoje, renginių Kombinate. Lietuvoje trūksta naktinių klubų, tad padarysim viską, kad ta naktis būtų nepamirštama – Jovani & Friends šokių aikštelėje ir ant scenos“, – į savo ateinantį didelį pasirodymą, kuriame galima bus išgirsti iš šį naują kūrinį, kviečia DJ Jovani.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją