„Dabar visi privalome būti namuose ir mano visi penktadieniai, šeštadieniai iš klubų kuriam laikui priversti persikelti į namus. Taip kilo idėja savo muzika su jumis pasidalinti kiek neįprastu būdu – tiesiogiai vakarėlį transliuoti per „Delfi TV“. Tokiu būdu padarysime diskoteką iš mano namų į kiekvieno iš jūsų namus. Prisijunkit, turėsim gerą laiką, pašoksim, o svarbiausia – būsim geros nuotaikos, nes dabar jos mums labiausiai ir reikia“, – kviesdamas į virtualų vakarėlį sako J. Nainys.

Transliacijai jo namų terasoje „RTA grupė“ jau stato mini sceną, o už nugaros Jonui stovės didžiulis ekranas, kuriame nuolat suksis nuotraukos, kurias į socialinius tinklus iš savo namų diskotekų su grotažyme #jovanihome įkels „Delfi“ žiūrovai.

„Dabar sunkus metas daugeliui žmonių, o karantinas itin skaudžiai smogė pramogų verslo atstovams. Labai džiaugiuosi tais atlikėjais, kurie nesėdi dejuodami dėl pasikeitusių sąlygų, o bando ieškoti išeičių ir nepraranda geros nuotaikos. Šįkart tokią išeitį radome kartu su Jonu ir „Delfi“ skaitytojams dovanosime vakarėlį kiekvieno namuose – tereikia penktadienį 20 val. pasigarsinti kolonėles ir gerai išsišokti“, – sako „Delfi“ rubrikos „Veidai“ redaktorė Gintarė Urnikienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)