„Šis šou bus vienintelis mano viešas koncertas šiemet, pareikalausiantis viso mūsų komandos laiko, meilės ir jėgų“, - pranešime spaudai sako Jessica Shy. „Tai bus didžiausias mūsų projektas, svajonės išsipildymas ir istorinis įvykis mano karjeroje. Rugpjūčio mėnesį padovanosime įspūdingą renginį, kuriuo galėsime didžiuotis, o žiemą skirsiu poilsiui, kada galėsiu pasinerti į naują kūrybą“.

Jessica Shy – „Pasaka“ (su Elayork):

Jessica Shy stadioninį šou ruošia kartu su talentingų choreografų, scenografų ir režisierių komanda. Dariaus ir Girėno stadione Kaune vyksiančiame dainininkės koncerte gerbėjų pamiltos dainos suskambės naujai.

Jessica Shy - „Dėl tavęs“:

Pernai gastroles „Pasaka“ surengusi Jessica Shy tapo absoliučia gerbėjų favorite: 2023-aisiais metais žiūrovai daugiausiai rinkosi į jos koncertus. Suskaičiavus parduotų bilietų skaičių paaiškėjo, kad žiūrovai dažniausiai rinkosi Jessicos Shy koncertus: į keturis iš penkių gastrolių „Pasaka“ šou buvo parduoti visi bilietai.

Jessica Shy - „Tyliai pakuždėk“ (su Nombeko Auguste):

2023-aisiais metais Jessica Shy pakvietė gerbėjus į savo pirmąsias arenines gastroles „Pasaka“, kurių metu surengė anšlaginius koncertus visose didžiosiose šalies arenose Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje.

„Didžiausios turo arenos, daugiausiai patirto jaudulio ir emocijų, suskaičiuotų minučių - viskas tik tam, jog viskas įvyktų vienu įkvėpimu. Pagaliau galėjome išleisti visas užspaustas ašaras. Jų buvo daug“, - pasibaigus koncertų turui susijaudinimo neslėpė Jessica Shy. „Gyvenome įsimintiniausiomis akimirkomis, stengėmės išjausti kiekvieną jų. Ačiū visiems stovėjusiems prieš mane ir už manęs. Tikiuosi, jog sukūrėme jums vieną didelę šventę. Myliu labai“.

Jessica Shy - „Šokam lėtai“:

Jessica Shy šių metų pradžioje triumfavo muzikos asociacijos „M.A.M.A.“ apdovanojimuose. Populiarių hitų „Rožė“, „Viskas, ką turiu“, „Šokam lėtai“ ir vasaros hito „Tyliai pakuždėk“ dainininkė nugalėjo „Metų atlikėjos“, „Metų pop muzikos atlikėjos“, „Metų koncertinės atlikėjos“, „Metų albumo“, „Metų dainos“ ir „M.A.M.A. Top 40“ nominacijose - viso laimėjo net 6 „M.A.M.A.“ apdovanojimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją