„Didžiausios turo arenos, daugiausiai patirto jaudulio ir emocijų, suskaičiuotų minučių – viskas tik tam, jog vakar diena praeitų vienu įkvėpimu. Pagaliau galėjome išleisti visas užspaustas ašaras. Jų buvo daug“, – pasibaigus koncertų turui susijaudinimo neslėpdama sakė Jessica Shy. „Gyvenome įsimintiniausiomis akimirkomis, stengėmės išjausti kiekvieną jų. Ačiū visiems stovėjusiems prieš mane ir už manęs. Tikiuosi, jog sukūrėme jums vieną didelę šventę. Myliu labai“.

Bene labiausiai klausoma ir geidžiama jaunosios kartos atlikėja Jessica Shy šių metų pradžioje triumfavo muzikos asociacijos „M.A.M.A.“ apdovanojimuose. Populiarių dainų „Rožė“, „Viskas, ką turiu“, „Šokam lėtai“ ir vasaros hito „Tyliai pakuždėk“ dainininkė laimėjo „Metų pop atlikėjos“ apdovanojimą, rašoma pranešime spaudai.

Puikia įžanga į 2023-iuosius metus tapo pernai gruodžio 16-ąją „Žalgirio“ arenoje surengtas grandiozinis šou, kuriame nuskambėjo didžiausi atlikėjos hitai ir dainos iš būsimo albumo „Pasaka“. Jau tada žiūrovai įvertinto įspūdingą scenografiją ir aukštą pasirodymo kokybę. Publikos dainininkė nenuvylė ir 2023-aisiais metais – liepos 7-ąją dieną Klaipėdos „Vasaros estradoje“ Jessica Shy surengė vieną didžiausių šių metų koncertų po atviru dangumi.

Jessica Shy, kuri netrukus vyksiančioje muzikos apdovanojimų „M.A.M.A.“ ceremonijoje pretenduoja laimėti net 7 apdovanojimus, gerbėjus pakvietė į pirmąsias savo arenines gastroles „Pasaka“, kurių metu surengė anšlaginius koncertus visose didžiosiose šalies arenose Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje. Į keturis koncertus iš penkių netilpo visi norintys žiūrovai.

Koncerto akimirkos:

Ne išimtimi tapo ir vakar nugriaudėjęs šou Panevėžyje, specialiai kuriam Jessicos Shy komanda sukūrė išskirtinę scenografiją bei specialiųjų efektų, pirotechnikos ir lazerių programą. Dainininkė savo šou sausakimšoje arenoje pradėjo su daina „Pasaka“. Po titulinio antrojo Jessicos Shy albumo kūrinio nuskambėjo kitos dvi žinomos dainos „Melodija“ ir „Nieko nieko“. Vėliau publiką džiugino daug simpatijų pelnę kūriniai „Rast atsakymą“, „Taip atsitiko“, „Oras ir vanduo“ bei „Laikas negydo“.

Grandiozinį koncertą Panevėžyje surengusi Jessica Shy šou tęsė atlikusi dainą „Žiburiai“, nuskambėjo hitai „Tu palauk“ ir „Viskas ką turiu“, kuriuos kartu su dainininke traukė pilnutėlė „Kalnapilio“ arena. Pasigirdus pirmosioms dainos „Ilgėtis mėnulio“ natoms publika pradėjo ošti. Atlikus dainą „Stadionai“, žiūrovai pašėlo skambant Jessicos Shy hitams „Tyliai pakuždėk“, „Rožė“, „Šokam lėtai“, „Rugpjūtis“ ir „Dėl tavęs“.

Areninio turo „Pasaka“ penktojo koncerto kulminacija buvo pasiekta skambant dainai „Apkabink“, kurios metu sceną užliejo tikrų tikriausias kibirkščių lietus, areną nušvietė daugybė šviesų, specialieji efektai, pirotechnika ir lazeriai. Po koncerto antrąkart į sceną iškviesta Jessica Shy išpildė visų susirinkusių norą – dainą „Apkabink“ atliko dar kartą.

Penkis įspūdingus areninių gastrolių „Pasaka“ koncertus surengusi Jessica Shy nekantriai laukia 2024-ųjų metų, kada vėl galės pakviesti žiūrovus į savo koncertus. Jessicos Shy areninį turą „Pasaka“ pristatė didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją