Praėjus dviems paroms nuo išankstinės prekybos ir kelioms valandoms nuo viešos prekybos pradžios, populiariosios dainininkės gerbėjai jau išpirko beveik pusę visų bilietų. Dainininkė, kurios koncertus 2023-aisiais žiūrovai rinkosi dažniausiai, šiemet su gerbėjais susitiks tik vieną kartą.

Jessica Shy šou Dariaus ir Girėno stadione Kaune bus surengtas priešpaskutinę vasaros dieną - rugpjūčio 30-ąją, rasšoma pranešime spaudai.

„Su nekantrumu laukiame Jessica Shy koncerto Dariaus ir Girėno stadione, kuris taps vienu įsimintiniausiu renginiu mūsų šalies koncertų istorijoje. Kiekvienas koncerto aspektas – nuo scenos įrengimo iki garso patikrinimų – bus kruopščiai organizuojamas, kad žiūrovai galėtų patirti pačias geriausias emocijas“, – sakė „Žalgirio“ arenos renginių organizavimo vadovas Mantas Vedrickas.

Panašu, kad pagal prognozuojamą žiūrovų skaičių, Jessicos Shy koncertas pretenduos tapti vienu didžiausiu pastarojo meto Lietuvos atlikėjų surengtu pasirodymu.

„Džiaugiamės itin dideliu susidomėjimu ir sėkmingu pardavimų startu, kurį pasiekėme kartu su Jessica Shy komanda. Nestandartiniai sprendimai, tokie, kaip gerbėjams skirtas išankstinis bilietų pardavimas, kurį paprastai naudoja pasaulinio garso užsienio žvaigždės, suteikė išskirtinę privilegiją Jessicos Shy gerbėjams. Padėjome dainininkei pasiekti dar neatrastą publiką“, - sakė „Bilietai.lt“ komercijos direktorius Simonas Sudaras.

Jessica Shy - „Apkabink“:

„Šis šou bus vienintelis mano viešas koncertas šiemet, pareikalausiantis viso mūsų komandos laiko, meilės ir jėgų. Tai bus didžiausias mūsų projektas, svajonės išsipildymas ir istorinis įvykis mano karjeroje. Rugpjūčio mėnesį padovanosime įspūdingą renginį, kuriuo galėsime didžiuotis“, - sakė Jessica Shy.

Jessica Shy – „Pasaka“ (su Elayork):

Jessica Shy įspūdingą stadioninį šou ruošia kartu su talentingų choreografų, scenografų ir režisierių komanda. Dariaus ir Girėno stadione Kaune vyksiančiame dainininkės koncerte gerbėjų pamiltos dainos suskambės naujai. Neabejojama, kad kartu dainuosiančiai daugiatūkstantinei žiūrovų miniai Jessica Shy paruoš daugybę malonių siurprizų ir staigmenų.

Jessica Shy - „Dėl tavęs“:

Pernai gastroles „Pasaka“ surengusi Jessica Shy tapo absoliučia gerbėjų favorite: 2023-aisiais metais žiūrovai daugiausiai rinkosi į jos koncertus. Suskaičiavus parduotų bilietų skaičių paaiškėjo, kad žiūrovai dažniausiai rinkosi Jessicą Shy: į keturis iš penkių gastrolių „Pasaka“ šou buvo parduoti visi bilietai.

Jessica Shy - „Tyliai pakuždėk“ (su Nombeko Auguste):

Pernai Jessica Shy pakvietė gerbėjus į savo pirmąsias arenines gastroles „Pasaka“, kurių metu surengė anšlaginius koncertus visose didžiosiose šalies arenose Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje. Į keturis koncertus iš penkių netilpo visi norintys žiūrovai - buvo išpirkti visi bilietai.

Jessica Shy - „Žiburiai“:

„Didžiausios turo arenos, daugiausiai patirto jaudulio ir emocijų, suskaičiuotų minučių - viskas tik tam, jog viskas įvyktų vienu įkvėpimu. Pagaliau galėjome išleisti visas užspaustas ašaras. Jų buvo daug“, - pasibaigus koncertų turui susijaudinimo neslėpė Jessica Shy. „Gyvenome įsimintiniausiomis akimirkomis, stengėmės išjausti kiekvieną jų. Ačiū visiems stovėjusiems prieš mane ir už manęs. Tikiuosi, jog sukūrėme jums vieną didelę šventę. Myliu labai“.

Jessica Shy - „Šokam lėtai“:

Bene labiausiai paklausi ir geidžiama jaunosios kartos atlikėja Jessica Shy šių metų pradžioje triumfavo muzikos asociacijos „M.A.M.A.“ apdovanojimuose. Populiarių hitų „Rožė“, „Viskas, ką turiu“, „Šokam lėtai“ ir vasaros hito „Tyliai pakuždėk“ dainininkė nugalėjo „Metų atlikėjos“, „Metų pop muzikos atlikėjos“, „Metų koncertinės atlikėjos“, „Metų albumo“, „Metų dainos“ ir „M.A.M.A. Top 40“ nominacijose - viso laimėjo net 6 „M.A.M.A.“ apdovanojimus.

Jessica Shy – „Ilgėtis mėnulio“ (su Nombeko Auguste):

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją