Koncerte apsilankiusią minią nusėjo ryškiausios šou verslo žvaigždės. Čia buvo galima išvysti tokių veidų kaip Robertas Kalinkin, Agnė Grigaliūnienė, Remis Retro su savo širdies drauge Kamile bei Justės Arlauskaitės gyvenimo draugas Donatas Ivanauskas.

„Vakar pasidalinau, kad jaučiu, jog tai bus geriausias mano koncertas. Tikrai taip ir yra. Neįtikėtina, kaip Jūs jaučiate mano muziką – kartu ir šokame, ir verkiame. Taip gera dalintis savo muzika su jumis“, – atviravo Justė Arlauskaitė.

Stulbinančio koncerto metu atlikėja publikai parengė ne vieną staigmeną – čia skambėjo mistiniai gongo, trimito garsai, scenoje drauge pasirodė atlikėjas Gamka. Miniai ošiant jie atliko savo naują dainą „Viskas puiku“.

Atlikėjos įvaizdžiu rūpinosi žvaigždžių vizažistas bei ilgametis Justės Arlauskaitės bičiulis Aurimas Juodiškis, kuris į Lietuvą iš Dubajaus sugrįžo vos prieš pusę metų.

Įsiaudrinusi publika drauge traukė žinomiausius atlikėjos karjeros hitus bei jau pamėgtas naujienas – „Viskas puiku“, „Šalta“, „Išgėriau išrūkiau“. Šiuos kūrinius galite išgirsti ir ką tik išleistoje atlikėjos plokštelėje „Keisti ženklai“.

Įspūdingą šou surengusi atlikėja neturi kada ilsėtis. Jos laukia kiti turo „Karma“ koncertai. Kalėdas Jazzu sutiks Šiaulių arenoje, 12.30 stulbinantis reginys laukia Vilniuje, „Avia Solutions Group“ arenoje. Simboliška, jog turo pabaigą žymės naujametinis koncertas Panevėžio „Kalnapilio“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją