Netrukus Jazzu klausytojus žada nustebinti ir nauju albumu. Šiandien klausytojams žinoma dainininkė pristato ir pirmąjį singlą „Šalta“. Pasak kūrėjos, norisi, kad žmonės savaime suprantamus dalykus vertintų, todėl ši daina – apie tai, apie norą, kad klausantis kūrinio širdyje taptų dar šilčiau ir jaukiau.

„Labai Justiška daina, su niekuo nesumaišomas Jazzu skambesys. Taip ir norėjosi šiuo metu – kažko savo, namų jausmo, artimo, jaukaus, šviesaus. Už lango, nors ir šalta, širdy rusena meilė ir šiluma. Apsikabinkit artimus, vertinkit akimirkas, buvimą kartu, nepriimkit visko, kaip savaime suprantamų dalykų – viskas yra stebuklas, išmokime juos įsileisti, patirti ir už juos padėkoti. Pasakysiu paradoksaliai, bet tikiuos, kad daina „Šalta“ sušildys jūsų širdis ir namus“, – apie šiandienos premjerą pranešime spaudai pasakoja Jazzu.

Jau netrukus Jazzu leisis į inovatyvų ir kvapą gniaužiantį koncertinį turą „Karma“, kurio metu surengs pasirodymus net penkiose didžiosiose šalies arenose. Jau gruodžio 15 d. atlikėja pasirodys Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, gruodžio 23 d. Kauno „Žalgirio“, gruodžio 25 d. Šiaulių, gruodžio 30 d. Vilniaus „Avia Solutions Group“ bei užbaigs gruodžio 31 d. Panevėžio „Kalnapilio“ arenoje.

„Greitai išgirsite mano naują albumą, greitai ir arenų turas. Tokių įspūdingų koncertų dar neturėjau, todėl labai laukiu ir kviečiu jus ateiti švęsti kartu. Ne tik šventes, bet ir patį gyvenimą bei patį save“, – pasakodama apie būsimus koncertus džiaugiasi garsi dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją