„Prisipažinsiu, kad visą dieną meldžiausi, bet maldos kartas būna neišklausytos ir tada – amen. Mane tikrai buvo ištikusi isterija, bet viskas yra gerai. Mes ir jūs esame čia. Žiauriai jums ačiū, kad šį vakarą čia atėjote, nes aš jums dainuosiu. Ir dainuosiu tris kartus labiau iš širdies nei kada nors tai esu dariusi“, – sušildyti publiką bandė Justė Arlauskaitė – Jazzu.

Ji juokėsi, jog liūtis per koncertą yra savotiškas paradoksas. „Daug kas sako, kad lietus man tinka. Bet šiandien to lietaus jau tikrai per daug. Skambino mama ir sakė, kad niekur nebėra lietpalčių pirkti. Užtat jūs visi čia esate labai gražūs ir spalvingi. Būkite geri, nesušalkite. Nuoširdžiai pasakysiu, kad jei galėčiau, tikrai susikeisčiau su jumis vietomis – pasirinkčiau, kad lytų ant manęs, o ne ant jūsų“, – per liūtį į koncertą susirinkusių žiūrovų gailėjosi dainininkė.

Ji stengėsi publiką sušildyti savo dainomis ir jai tai pavyko. „Jazzu, aš tave myliu“, – iš publikos šaukė vienas jos gerbėjas. „Aš tave irgi myliu“, – nepasimetė atlikėja.

Kone po kiekvienos dainos tas pats gerbėjas dainininkei į sceną nešė po vieną gvazdiką. Gėlių ir dovanų negailėjo ir kiti žiūrovai.

Iki koncerto likus kelioms valandoms, Jazzu „Facebook“paskyroje, skirtoje šiam koncertui, parašė: „Tikėkimės bent kiek aprims ir būsim permirkę ne tiktai lietumi, bet labiausiai – muzika. Meldžiuosi, kad lietus šįvakar taptų gražiu fonu, o ne solistu“.

Lietus atlikėjos ir M. Pitrėno vadovaujamo orkestro tikrai neužgožė. Publika taip pat neniurzgėjo dėl lietaus, darganos, o kartu su Jazzu dainavo puikiai jos gerbėjams žinomas dainas.

Koncerte skambėjo visi geriausi geriausi Jazzu hitai, užsienio autorių kūrinių versijos, o taip pat – džiazo standartai.

„Kai šią programą pristatėme Vilniuje, tai buvo pertrauka, ėjome persirengti, tačiau nenoriu to čia daryt, nenoriu jūsų palikti lietuje. Ar varome toliau, ar darome pertrauką?“ – publikos atsiklausė vakaro karalienė.

Žiūrovams tikrai nebuvo svarbu, kokią dar suknelę parodys atlikėja, todėl jie vienbalsiai šūktelėjo jog pertraukos nereikia. Jazzu pakluso žiūrovams ir nuotaikingai, nors ir pliauppiant lietui, tęsė koncertą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)