Garsiausi karjeros kūriniai, didžiulio populiarumo sulaukusios naujausios dainos bei pritrenkiantys vizualūs sprendimai, kurių gerbėjai Jazzu koncertuose dar neregėjo - tiek visko žada organizatoriai pranešime spaudai.

Šis areninis šou „Karma“ pavadintas neatsitiktinai – gerbėjų laukia muzikinė kelionė, kupina įvairiausių spalvų, tačiau turinti vienintelį tikslą – muzikos pagalba pripildyti geriausios energijos ir kvapą gniaužiančių įspūdžių. Arba tiesiog papildyti Karmos taškų atsargas.

„Tai ilgas procesas, prie kurio prisidėjo didelė profesionalų komanda. Žinau, kad būsimoje scenoje jausiuosi labai gerai, kadangi būtent iš jos, tarsi iš atskiro pasaulio, garsiai skambės mano kurta muzika. Nekantrauju sugrįžti į „turo“ būseną ir su didele gyvo garso grupe pristatyti jums naujausius savo darbus. Kviečiu jus visus pasinerti į muziką, pasisemti jos energijos ir išsivalyti savo mintis. Kviečiu jus šokti, dainuoti ir tūsintis taip, kaip tik norisi“, – sako Jazzu.

Gruodžio 15 d. koncertinis turas startuos Klaipėdoje, Švyturio arenoje, Gruodžio 23 d. Jazzu pasirodys „Žalgirio“ arenoje Kaune, Gruodžio 25 d. - Šiaulių arenoje, Gruodžio 30 d. – „Avia Solutions Group“ arenoje Vilniuje, o turą užbaigs koncertas Naujųjų metų išvakarėse, Gruodžio 31 d., Panevėžio „Kalnapilis“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją