Garsi dainininkė neslepia, kad jau kuris laikas žavisi jauno kūrėjo dainomis ir kūrybos gyliu. Pasak Jazzu, procesas, kurio metu gimė daina „Viskas puiku“, buvo tarsi malonus skrydis.

„Mano mėgstamiausias kūrėjas jau kurį laiką – Gamka. Ir šiandien pristatome bendrą mūsų kūrinį. Kiek daug išminties pas šį jauną žmogų! Kokia graži jo širdis ir laisva siela! Iškart pajautėme vienas kitą, tad kūryba buvo kaip kažkoks labai patogus skrydis į kosmosą – su vynu, žvakėmis ir labai daug lengvumo – tiek būti, tiek kurti kartu“, – pranešime spaudai bendradarbiavimu džiaugiasi Jazzu.

Gamkos teigimu tai bus tikrai ne paskutinis bendra darbas, kadangi kūryba su Jazzu atvėrė ne tik kūrybinę laisvę, bet ir daug teigiamų emocijų.

„Kūryba su Juste atvėrė naujas čakras mano kūne bei užgydė keletą mano auroje atsivėrusių skylių. Buvo unikalu, gera ir šilta – lyg sutikti žmogų, kurį pažinojai labai seniai, gal net praeitame gyvenime. Turbūt, ne veltui visą vaikystę ir paauglystę klausiausi jos dainų. Jos melodijos ir muzikiniai sprendimai, ypač ankstyvoje kūryboje, visuomet rezonavo su mano skoniu. Taigi džiaugiuosi šitu bendru darbu ir žinau, kad jis tikrai ne paskutinis, nes buvo atverti vartai į naujas muzikines dimensijas“, – teigia Gamka.

Abu kūrėjai neslepia, kad daina „Viskas puiku“ idėjiškai turėjo ne vieną kryptį, tačiau abu priėmė sprendimą pasilikti prie šios versijos, kurią šiandieną pristato klausytojams.

Kūrėjų teigimu, daina turėjo net penkias stadijas, kurių metu vis keitėsi prasmė. Šiandieninė versija buvo abiejų kūrėjų bendras sprendimas, pripildytas asmeninių patirčių.

„Daina turėjo net penkias stadijas, kurių prasmė ir esmė keitėsi, tačiau galiausiai viskas suėjo į vieną visumą. Galutinė dainos versija pasakoja apie nesusišnekėjimą su žmogumi, tarsi būtum toksiškuose santykiuose, bet sielos lygmeny jį myli ir negali gyventi be jo. Susitaikai su tuo ir priimi žmogų tokį, koks jis yra“, – teigia duetas.

Jau šią žiemą Jazzu surengs ir ambicingiausią savo koncertinį turą „Karma“, kurio metu aplankys net penkias šalies arenas. Gruodžio 15 d. Klaipėdos areną, gruodžio 23 d. Kauno „Žalgirio“, gruodžio 25 d. Šiaulių, gruodžio 30 d. Vilniaus bei gruodžio 31 d. Panevėžio.

„Pažadu, kad ši daina nuskambės ir didžiuosiuose „Karma“ koncertuose, šalies arenoje. Intensyviai ruošiamės ir kuriame tai, ko iki šiol nebuvo, tai labai inovatyvus, didelės komandos dėmesio reikalaujantis šou. Tiesa, prie koncerto prisijungti pakviečiau ir Gamką, tad „Viskas puiku“ tikrai nuskambės artėjančiuose koncertuose“, – teigia Jazzu.

Kviečiame įvertinti Jazzu ir Gamkos duetą bei bendrą dainą „Viskas puiku“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją