Repeticija prieš Majamį

Dideliam klubui – didelis pasirodymas. Svečias ruošiasi ne tradiciniam 90 minučių, o net 3 valandų trukmės setui. Tikėtina, kad James Zabiela gros iki pat klubo uždarymo.

Ir dar viena gera naujiena klubinėtojams. Techniškiausiu pasaulio didžėjumi Londono laikraščio „Time Out“ įvardintam atlikėjui pasirodymas Vilniuje taps generaline repeticija prieš Majamio šturmą.

Jau kitą savaitgalį James Zabiela po Floridos saule surengs net keturis rimtus vakarėlius. Didžėjaus leidybinės kompanijos „Born Electric“ naktys suplanuotos ne tik klubuose, bet ir jachtoje.

Generalinė repeticija Vilniuje leidžia tikėtis, kad didžėjus scenoje išbandys visus naujausius ir geriausius savo triukus, už kuriuos yra taip mylimas publikos.

Technika – keliauninkė

Aišku ir tai, kad James Zabiela „Exit Garnde“ didžėjų būdelę „papimpins“ asmeniniu technikos arsenalu: efektų blokais, kontroleriais, planšetėmis ir kitais moderniausiais elektroniniais prietaisais.

Jais prikimšta didžiulė rankinė didžėjų lydi visose kelionėse po platųjį pasaulį. Vien šiemet technologijų maniaku vadinamas James Zabiela ir jo technika viešėjo keliuose skirtinguose žemynuose.

Atlikėjo, kuriam savo produkcijos testavimą patiki grotuvus didžėjams kurianti kompanija, pasirodymų turai driekėsi Australijoje, Amerikoje ir Europoje.

Kartą per mėnesį

Jamesas Zabiela talentui neabejingas „Exit Vilnius“ atsiverti savo festivaliniu dydžiu planuoja ne dažniau nei kartą per mėnesį.

Kitos progos išbandyti įspūdingas klubines erdves balandžio mėnesio pradžioje laukia auksinis Vokietijos didžėjus Thomas Gold.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)