Laidoje „Delfi premjera!“ Remis pasakojo, kad jo ir M. Bertulio kelionė Jamaikoje buvo kupina nuotykių ir iššūkių.

„Prisipažinsiu, taip keliauti, kaip Mantas, nesu pripratęs. Mano kelionės dažniausiai susidaro iš paprastesnių planų ir numatytų lankytinų vietų, o mes atvykome į džiungles, laukinę gamtą, laukinį Jamaikos gyvenimą. Jis, žinoma, civilizuotas, bet kitoks, nei mes esame pripratę“, – laidoje šypsodamasis kalbėjo atlikėjas.
Processed with VSCO with g6pro preset

Jis teigė, kad tokia išvyka kartais buvo nepatogi ir nemaloni, net nejauki, tačiau labai įdomi. Visas šias patirtis, anot jo, kompensavo malonūs ir gražūs nuotykiai.

„Patyrėme visą spektrą emocijų, bet tikrai didžioji jų dalis nusėdo ant gerų endorfinų ir dopamino ir seratonino. Tiesą sakant, iš tiesų, tai buvo kaip kito pasaulio aplankymas. Esu buvęs Šiaurės Amerikoje, JAV, Meksikoje, bet Jamaika sudarė visiškai kitokį pasaulio vaizdą. Buvo kažkas naujo ir netikėto, neregėto. Viską bus galima pamatyti, nes viskas yra užfiksuota“, – sakė Remis.
Processed with VSCO with g6pro preset

Vaikinas pasidalijo ir jam labiausiai įsiminusiu nuotykiu. Atlikėjas pasakojo, kad kelionės metu teko plaukioti netoliese krokodilų.

„Tiesiogiai su jais nesilietėme, bet tam tikru metrų spinduliu maudėmės toje pačioje upėje, kurioje nardo ir šie gyvūnai. Buvo pakankamai ekstremalu. O šiaip visa Jamaikos gamta, tam tikra pažintis su kultūra ir maistu yra įsimintina“, – neslėpė Remis.
Processed with VSCO with g6pro preset

Jis teigė, kad visa kelionė praėjo labai sklandžiai. Kartu su M. Bertuliu jiedu pažįstami jau ketverius metus, anot Remio, keliaujant su artimaisiais, dažnai atsiranda trintis, pykčiai, tačiau su bičiuliu nebuvo nieko panašaus.

„Nebent minimalūs ginčai dėl to, ką norime tą dieną veikti, bet iš esmės viskas buvo beveik kaip sviestu patepta. Galiu pasakyti, kad Mantu labai pasitikėjau, žinojau, kad jis – profesionalus keliautojas. Neuždavinėjau klausimų, ar reikėtų tai veikti, ar ne. Jis jei sugalvojo, vadinasi yra verta. Todėl nėriau stačia galva į nuotykius. Kartočiau, rekomenduočiau išbandyti ir kitiems“, – drąsiai kalbėjo Remis.
Processed with VSCO with g6pro preset

Jis pabrėžė, kad kelionės metu teko minimaliai naudotis ir mobiliuoju telefonu, todėl tai buvo tikra atgaiva nuo socialinių tinklų.

„Oro uoste nenusipirkau kortelės, o paskui nebuvo kur, todėl nusprendžiau detoksikuotis. Kartais mūsų kambaryje veikdavo internetas, kažkiek prie telefono su šeima pasikalbėdavome, sukeldavau nuotraukas į instagramą ir viskas. Įsimesdavau telefoną ir ieškodavome vietinių gidų, bendraudavome su žmonėmis, o Mantas viską planavo. Jis – labai geras vedlys. Buvau dvi savaites šiek tiek atsiskyręs nuo pasaulio, didžiąją dalį dienos praleisdavau žiūrėdamas į dangų, o ne į ekraną. Lietuvoje tai būtų keista daryti, nes spaudžia darbai, dar šis bei tas“, – juokėsi Remis.

Akimirkos i6 Jamaikos – galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją