Panašu, kad atlikėjas iš Pietų Korėjos pasijuto labai nesmagiai, kai abiejų komandų – „Roma“ ir „Lazio“ – gerbėjai taip nesvetingai sureagavo į jo pasirodymą. Organizatoriai bandė bergždžiai gelbėti situaciją didindami garsą, tačiau tokia taktika švilpimo ir baubimo neužmaskavo.

Sklando gandai, kad Psy birželio 1-ąją dieną pasirodys talentų šou „Britain‘s Got Talent“ – esą jis rengia numerį su šokančiu šunimi Pudsey.

Laidos kūrėjams artimas šaltinis sakė: „Pudsey jau yra daręs kai ką panašaus per Valstybinio transliuotojo apdovanojimų ceremoniją sausį. Labai norėtume dar vieno tokio jo pasirodymo – tačiau šį kartą jam kompaniją ant scenos palaikys Psy“.

Praeitą savaitę reperiu PSY apsimetęs vyras įsibrovė į Kanų filmų festivalį, jis pateko net į kelis itin svarbiems asmenims skirtus vakarėlius. Apsimetėlis linksminosi kartu su tokiomis garsenybėmis kaip juostos „Operacija „Skyfall““ (Skyfall) žvaigždė Naomie Harris, rinkosi nemokamas dovanas, demonstravo šokį Prancūzijos televizijai ir netgi dalino autografus.

„Jis puikiai atliko vaidmenį. Jį nuolat lydėjo trys apsaugos darbuotojai, sukčius visą laiką vilkėjo kostiumus, demonstravo papuošalus“, - „New York Post“ apie apsimetėlį sakė vienas šaltinis.

Psy buvo priverstas prabilti apie apsimetėlį ir patvirtinti, jog tuo metu jo Kanuose nebuvo, jog dirbęs Singapūre.

„Atrodo, jog Kanuose lankosi dar vienas AŠ“, - socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė atlikėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)