Titulą Gintas bandys perimti iš Tomo Ramašausko, kuris prieš 23 metus „M-1 Plius“ tiesioginiame eteryje išbuvo net 38 valandas. Ar atvykęs į studiją Tomas pasidalins paslaptimis ir patarimais, padėjusiais jam įveikti ilgas valandas be miego, sužinosite lapkričio 15 dieną, 19 valandą.

Svečių bus ir daugiau. Tikriausiai, visi sutiks, kad šitiek valandų be miego – ne juokas, todėl tiesioginiame eteryje Gintą palaikys buvę eterio kolegos: Mindaugas Stasiulis, Ieva Stasiulevičiūtė ir Ugnė Barauskaitė. Tiesioginėje transliacijoje iš „M-1“ studijos galėsite stebėti kaip plaukų stilistas Kevin Gigevič sukurs Gintui įstabią šukuoseną.

Be pokalbių eteryje vyks ir rekordas rekorde – reperis Pijus Opera gyvame eteryje sieks daugiausiai surepuotų žodžių per 30 sekundžių rekordo, o Marius Montikas ant neįgaliojo vežimėlio galinių ratų stovės net 6 valandas. Palaikyti ir sužinoti, kaip jiems seksis, galėsite radijo stoties vaizdo transliacijoje lapkričio 16 dieną.

Kai miegas ir nuovargis alsuos į nugarą, Gintas imsis sunkiosios artilerijos ir savo kūną papuoš patyrusio tatuiruočių meistro darbu. Nakties metu veiksmo irgi netrūks – užsiregistravusiems klausytojams Gintas dalins prizus.

Kviečiame tapti naujojo rekordo liudininkais, laimėti prizų ir palaikyti Gintą iššūkių kupinomis valandomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją