„Tik per filmavimą sužinojau, kad vesti savo pokalbių šou yra sena Algio svajonė“, – sako dueto viena antroji E. Jennings.

„Tai nėra tik svajonė. Tai dalykas, kurį planuoju įgyvendinti, ir greičiausiai tai įvyks dar šiais metais mano internetinėje erdvėje – mano portale, su pamaitinimu Feisbuke, ir taip toliau. Tiesiog, manau, kad galiu tai daryti labai neblogai ir, kaip bebūtų keista, labai šiltai ir be jokių pykčių“, – Ericos žodžius papildo žinomas TV laidų vedėjas A. Ramanauskas-Greitai.

„The Ball & Chain“ klipas primins visame pasaulyje pripažintų Amerikos pokalbių šou formatą, kuris yra labai mėgstamas populiariojoje kultūroje.

„Toks laidos formatas yra šiek tiek retro, todėl mums labai patinka – jokių įmantrybių, tiesiog puikus vedėjas ir puikūs dialogai su svečiais. Aišku, mes šiuo atveju „žaidžiam” laidą. Tikiuosi, kad tokia Lietuvoje netrukus atsiras iš tikrųjų“, – sako muzikantas J. Didžiulis.

Jurgis ir Erica labai džiaugiasi, kad Algis dalyvavo šiame projekte, kuris, tikėtina, turės ir tęsinį. Tuo tarpu A. Ramanauskas-Greitai liko sužavėtas poros perfekcionizmu: „Filmavimą pabaigėm 6 ryto – žaviuosi jų stoiškumu ir kokybės siekimu“.

A.Ramanauskas Greitai yra vedęs keletą pokalbių laidų. Vieną iš jų – „LeBroniaus“ šou, tačiau, kaip pats Algis tvirtina, tai nebuvo tas tikrasis pokalbių šou: „Tai buvo mano personažas, kuris toli iki tikrojo manęs“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)