„Nemeluosiu, labai smagus jausmas po truputį, lyg dėliojant detales, atskleisti vis daugiau ir daugiau mano debiutinio albumo turinio. Ši daina yra viena paskutiniųjų prieš išleidžiant pilną albumą ir darbai studijoje nesiliauja. Vos tik pabaigėme šią dainą kartu su prodiuseriu Faustu Venckumi, iš karto žinojom, kad klausytojus ji turi pasiekti dar vasarą“ – pranešime spaudai neslepia Gebrasy.

Pasak dainos autoriaus, ši daina labai lengvai įsiliejo į atlikėjo repertuarą ir keliuose koncertuose suskambėjusi sulaukė daug palaikymo.

„Naujoji daina puikiai tinkanti išsiilgusiems romantikos. Sakyčiau, kad ji yra persipynusi su susižavėjimu ir aistra – kai tau tiek gera, kad tuo metu nenori nieko kito veikti, tik būti šalia brangiausio žmogaus. Vasarą mes dažniausiai keliaujame, poilsiaujame, mėgaujamės gyvenimu ir kuriam įsimintinas akimirkas. Tikiu, kad šią vasarą jas lydės ši daina“ – pasakoja atlikėjas.

Klipo vizualiniam sprendimui sukurti buvo suburta kol kas didžiausia komanda, su kuria atlikėjui yra tekę bendradarbiauti.

„Šios dainos vaizdo klipo įdėjai įgyvendinti pasitikėjau „Sound Focus“ komanda. Jau ilgai su vaizdo klipo režisieriumi bei operatoriumi Juozapu Mikulėnu planavome kažką kartu sukurti. Pagaliau palankiai susiklostė aplinkybės ir atsidūrėme su jo komanda filmavimo aikštelėje. Taip pat pačius šilčiausius linkėjimus siunčiu prie vaizdo klipo idėjos įgyvendinimo prisijungusiai talentingai šokėjai – Indrei Ivanauskytei, kuri nepabūgo keletą valandų su suknele braidyti vandenyje. Labai pasisekė, kad filmavimo dieną turėjome beveik trisdešimties laipsnių karštį“ – klipo filmavimo užkulisiais dalinasi Gebrasy.

Atlikėjas taip pat atskleidžia, kad šią dainą gyvai bus galima išgirsti ir rugpjūčio 3 d. vyksiančiame debiutiniame Gebrasy koncerte su grupe Vilniuje, menų fabriko „Loftas“ kieme esančioje terasoje.

„Tai pats pirmas mano autorinės muzikos koncertas Vilniuje, kurį organizuoju. Neslėpsiu, tai didžiulis iššūkis, bet sulaukiau itin daug pagalbos ir palaikymo iš kitų, tad manau, kad įveikęs būsiu tik dar stipresnis. Labai kviečiu ateiti visus, kuriems patinka Gebrasy muzika. Šis koncertas – svarbiausias vakaras mano muzikinėje kelionėje, tad dabar visą savo dėmesį ir pastangas telkiu būtent į jį. Tai, kad galiu klausytojus pakviesti į savo autorinį koncertą, yra ne vienerių metų mano komandos darbo vaisius, tad kviečiu nepraleisti ir sudalyvauti šiame man naujame muzikiniame etape“ – muzikos mylėtojus kviečia dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją