„Karma“ – tai pirmasis grandioziniai koncertinis turas po sūnaus Majaus gimimo. Jazzu neslepia, kad motinystė ją pakeitė į gerąją pusę, o pasirodyti daugybei klausytojų tapo dar didesniu džiaugsmu bei pasitikėjimo šaltiniu.

„Scenoje aš priklausau visiems, kurie klauso mano muzikos. Palaikymas, žmonių akys, jų energija... Pasijaučiau po šiokios tokios pertraukos klausytojams grąžinanti karmos taškus, nes man jie davė šitiek daug. Atidaviau visą savo balsą ir sielą. Tačiau save aš jau pažįstu. Žinau, kad kituose koncertuose galėsiu duoti dar daugiau. Toks yra scenos žmogaus gyvenimas: niekada nesustoji stengtis ir visada sugalvoji, ką dar galima padaryti geriau“, – atvirauja Jazzu.

Koncerto akimirkos – galerijoje:

„Karma“ – ne pirmas Jazzu koncertinis turas, bet neabejotinai – pats įspūdingiausias. Ryškiausia Lietuvos scenos žvaigžde tituluojama dainininkė sako neturinti laiko vidutiniškiems pasirodymams.

„Darau tik tai, kas yra mano ir kas yra tikra. Dirbu su pačia geriausia komanda. Ture groja didelė grupė. Pritariantieji vokalai – tikri profesionalai, kurių pats kiekvienas galėtų surengti po solo koncertą. Man už nugaros – į kosmosą skraidinančios vizualizacijos. Atėję į Jazzu koncertą klausytojai nori kokybiško garso, nori tikro muzikinio šou, pigiais blizgučiais nieko nenupirksiu“, – neslepia atlikėja.

Vienai dainai – hitui „Viskas puiku“ – prie Jazzu prisijungė ir vis labiau populiarėjantis atlikėjas Germanas Daškevičius – Gamka, kurio karjeroje Jazzu – labai svarbus žmogus.

„Kai pirmąsyk susitikom, Justė iškart buvo Justė. Atvira, juokaujanti, tiesiog nuoširdi. Tokia ji ir scenoje. Šitas žmogus nemoka meluoti, nemoka apsimetinėti. Koncerte tai pajautė visi. Atvykęs į areną nustebau – lyg ir turėjo būti sėdimas koncertas, tačiau jau per trečią dainą visa arena stovėjo.“

Jazzu turas „Karma“ dar tik prasideda. Gruodžio 23 d. Jazzu pasirodys „Žalgirio“ arenoje Kaune, gruodžio 25 d. – Šiaulių arenoje, gruodžio 30 d. – „Avia Solutions Group“ arenoje Vilniuje, o turą užbaigs koncertas Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31 d., Panevėžio „Kalnapilio“ arenoje. Bilietus į koncertus platina jazzukarma.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją