Jau šį penktadienį, kovo 20 d., visų mylimas buvęs grupės „Black Strobe“ narys grįžta į klubą „Gravity“. Londono, Berlyno bei Paryžiaus įžymybė pasirodys diskotekoje su pliuso ženklu „Smirnoff ICE: Ivan Smagghe“.

Visų geidžiamas didžėjus prieš tai jau grojo „Gravity“ ir sukėlė neregėtą ažiotažą. Kartu su prancūzu pasirodys seniai šiame klube girdėti Mantas T. ir Pupa. Video projekcijas rodys Vodka Jugend.

Komplimentų lietus

Trečią kartą klube „Gravity“ pasirodysiantį Ivan Smagghe, geriausiu pasaulio didžėjumi laiko tokios elektroninės muzikos garsenybės kaip Laurent Garnier, Miss Kittin, Tiga ir daugybę kitų.

Jie, kaip susitarę, teigia, kad kiekvienas „rave maratonų mašinos“ pasirodymas šokių muzikos scenai duoda kažką naujo.

„Būtent Ivan Smagghe diktuoja elektroninės muzikos madas“, - prieš dvejus metus pareiškė MTV žvaigžde tapęs Tiga, o visai neseniai jis prisipažino, kad prancūzas yra mėgstamiausias jo didžėjus.

„Ivan Smagghe nėra iš tų pareigingų švaruolių, kurie visuomet laiku pasirodo, o dingsta per anksti. Jis didžėjavimui atiduoda visą save su kaupu, todėl, deja, kartais jo užtenka ne visiems. Bet kai Ivanas, pagaliau, pasirodo, per naktį gali numirti ir gimti iš naujo. Be to, man dar labai patinka jo tatuiruotė ant kaklo“, - komplimentus vynioja naktinio gyvenimo žurnalistė Daina D.

„Džiaugiuosi, kad vėl grosiu kartu su juo. Prancūzas su savo muzikos selekcija man asmeniškai padarė didžiulę įtaką, o didžėjavimo technikos prasme – milžinišką. Tad tikrai labai įdomu, ką jis parodys šį penktadienį,“, - sako „Partyzanai“ komandos įkūrėjas Mantas T.

Nuo „Black Strobe“ iki solinės šlovės

Prieš daugiau nei dešimt metų susibūręs Ivan Smagghe ir Arnaud Rebotini duetas „Black Strobe", 2006-aisiais išsiskyrė. Per tuos metus duetas tapo vienais populiariausių bei brangiausių Europos remiksuotojų.

Jie perkūrė David Guetta, „Fischerspooner“, „Bloc Party“, Eminem, „Faithless“, „Depeche Mode“, „Röyksopp“ ir kitų kompozicijas.

Bet tikrai ne „Black Strobe“ vardas Ivan Smagghe pavertė žvaigžde. Electro techno muziką propaguojantis diskotekų profesionalas už pulto stovi jau daugiau nei 15 metų.

Jis nuolatos groja Tokijo „Womb“, Londono „Fabric“, Paryžiaus „Le Rex“ klubuose. Be to, per paskutinius ketverius metus prancūzas išleido net septynis reikšmingas miksus: „How To Kill The DJ“, "Death Disco", „Suck My Deck“, „Fabric 23“, „The Dysfunctional Family“, „The Other Side: Paris“ bei ką tik pasirodžiusį „Cocoricò 03“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją