Italų muzikos superžvaigždė po daugiau nei 30 metų naujam gyvenimui atgaivino vieną didžiausių savo hitų. Svarbiausiu šalies apdovanojimu – ordinu už nuopelnus Italijos respublikai – apdovanotas Zucchero įrašė naują savo klasikinės baladės „Senza Una Donna“ versiją, rašoma pranešime spaudai.

Zucchero, kurio koncertas Vilniuje yra pasaulinių gastrolių „Overdose D'Amore World Wild Tour 2024“ dalis, gerbėjams dovanoja naujai suskambusią savo dainą „Senza Una Donna“. Visas muzikos klausymosi platformas pasiekusi naujoji pasaulinio hito versija buvo įrašyta su kitu garsiu dainininku, dainų autoriumi ir muzikantu Jack Savoretti.

Daina „Senza Una Donna“ pirmąkart buvo išleista su Zucchero ketvirtuoju studijiniu albumu „Blue's“ (1987 m.). Iš pradžių ji buvo įrašyta italų kalba, o 1990 m. perdainuota anglų kalba kartu su žinomu dainininku Paul Young. Singlu išleistas kūrinys nuo tada žinomas pavadinimu „Senza Una Donna (Without A Woman)“. Specialiai šiai dainai vienoje Londono bažnyčių buvo nufilmuoti du vaizdo klipai: vienas Zucchero atliktai solo versijai, kitas - duetu su Paul Young atliktai versijai.

Singlu išleista daina tapo didžiulės sėkmės sulaukusiu hitu visame pasaulyje. Įtakingas muzikos leidinys „Billboard“ tvirtino, kad su „Senza Una Donna (Without A Woman)“ singlu Zucchero populiarumu „pralenkė popkaralienę Madonną ir popkaralių Michaelą Jacksoną jų pačių tėvynėje“. Daina užkariavo Jungtinės Karalystės, Vokietijos, Prancūzijos, Belgijos, Airijos, Norvegijos, JAV, Kanados, Švedijos topus ir visame pasaulyje singlas buvo parduotas didesniu nei 5 mln. tiražu. Suskaičiavus 1991-ųjų duomenis paaiškėjo, kad „Senza Una Donna (Without A Woman)“ buvo septinta dažniausiai Europos radijo stočių transliuota daina.

Naujai suskambusi Zucchero daina „Senza Una Donna (Without A Woman)“ (ft. Jack Savoretti):

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją