„Vakar jai ją padainavau. Ji buvo nešynėje, taigi – klausytoja per prievartą, - pasakoja R. Williamsas. - Man atrodo, jai patiko, bet tada ji apsivėmė“.

Aktorė Aydą Field vedęs dainininkas prisipažino per penkias savaites atsikratęs beveik vienuolikos kilogramų, nes jau baiminosi pasieksiantis buvusio stipruolio Geoffo Capeso apimtis.

Savo tinklaraštyje R. Williamsas rašė: „Ėmiausi dietos – atsisakiau cukraus (perdirbto) ir pieno produktų. Netekau 24 svarų“ (apie 11 kilogramų).

„Po Kalėdų atrodžiau kaip Geoffas Capesas. Keturiasdešimtmetis jau už kampo, metas pereiti prie jogos ir lęšių. Kas žino, kuo visa tai gali pasibaigti“, - samprotavo dainininkas.

R. Williamsas prisipažįsta besidžiaugiantis dideliu projektu ir darbuojasi kartu su savo senu partneriu, su kuriuo kartu kuria dainas, Guy Chambersu. „Mes esame puiki komanda“, - pridūrė dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)