„Pirmojoje klasėje pirmą kartą pasirodžiau scenoje Lygumų miestelio kultūros namuose, ir tas noras dainuoti niekur nedingo“, – prisiminęs šias akimirkas pranešime spaudai šypsosi WiDoo.

Ir nors Danijoje vaikino veikla niekuo nesusijusi su muzika, siekti savo svajonės juk niekas netrukdo: „Tai mano hobis, kuris, labai tikiu, taps ir pagrindine veikla, kuri man be galo artima“.

Daina „Mūsų dangus“ jau ketvirtoji jo karjeroje, muziką ir žodžius dainai sukūrė Linas Vaitkevičius.

„Perskaitęs tekstą išsyk jį pajutau – tarsi būčiau pats parašęs, o tas man, kaip atlikėjui, labai svarbu. Ypač, kai dainuoju apie meilę, kurią patiriame kiekvienas“, - mintimis dalijasi atlikėjas.

Dainai sukurtas ir vaizdo klipas, kuriame vaizdai – tarsi iš atviruko.

„Manęs visi klausinėja, kur čia toks gražus pajūris, nejaugi Lietuvoje? O aš atsakau, kad filmavome netoli namų, tik tiek, kad gyvenu Kopenhagoje“, - šypsosi WiDoo.

Na, o ateity atlikėjas rimtai ketina užsiimti muzikos įrašais ir išleisti albumą, kurio tituline daina ir taps „Mūsų dangus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją