Kūrinį „Gražiausia eglutė“ Dūmas pristato iki gražiausių metų švenčių likus kelioms savaitėms. „Labai norėjosi prisidėti prie kalėdinės nuotaikos kūrimo. Šis kūrinys labai dviprasmiškas. Iš pradžių tai gali atrodyti kaip įprasta daina apie žiemos šventes, tačiau joje užkoduota ir meilės žinutė. Tai daina apie meilės paieškas“, - sako realybės šou garsenybė.

Dūmas juokauja, kad ši daina gali būti ir apie kalėdų medį, ir apie merginą, kurios vardas Eglė. „Pats šiuo metu savo eglutės neturiu, todėl ieškau pačios gražiausios“, - šypteli pašnekovas.

Dainą Dūmas kūrė kartu su muzikos prodiuseriu ir atlikėju Arvydu Martinėnu-Vudžiu. Šis dainai parašė muziką, o pats Donatas su bičiuliu Gediminu Jokubausku sukūrė tekstą.

„Manau, kad sumušėme savotišką rekordą. Daina „Gražiausia eglutė“ sukurta vos per kelias dienas, iš karto susukome kūriniui ir vaizdo klipą. Tiek dainos, tiek klipo kūrimas užtruko vos savaitę. Bet juk sakoma, kad geriausi hitai ir gimsta labai greitai“, - akim mirkteli Dūmas.

Paklaustas apie Kalėdas, atlikėjas surimtėja. „Gal pasakysiu ir šabloniškai, bet tai ypatingos šventės. Ir labiausiai žavi tai, kad tada susirenka visa šeima, ir yra galimybė kartu praleisti laiką. Labai mėgstu Kalėdas, nors dažniausiai per šias šventes ir tenka dirbti“, - prisipažįsta pašnekovas.

D.Šimkus ne tik dainuoja, tačiau ir veda renginius. Kaip renginių ar vestuvių vedėjas Dūmas dirba ne vienerius metus ir turi daug klientų. „Dabar man irgi pats darbymetis. Daugelis įmonių organizuoja savo kalėdinius vakarėlius, todėl kviečia mane kaip vedėją ar dainininką. Tačiau aš niekada nemaišau šių dviejų sričių. Jei esu vedėjas, tai ir vedu renginį. Jei atlikėjas – tik dainuoju. Nemanau, kad galima gerai vienu metu atlikti kelis darbus, todėl stengiuosi nesiblaškyti“, - atvirauja Dūmas.

Kviesdamas pasiklausyti savo naujausio kūrinio, D.Šimkus linki skaitytojams gražių švenčių, kurias ragina pasitikti artimųjų būryje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)