Net nepasisveikinęs Donatas sustojo prie mikrofono ir pradėjo dainuoti savo dainą „Tai mūsų laikas“. Dainoje simboliškai pasakojama istorija, kad būtent tai, kas vyksta dabar, yra geriausia, ką galima turėti ir reikia džiaugtis šia minute.

Nuo pirmųjų dainos akordų keli tūkstančiai D. Montvydo gerbėjų pradėjo ploti, ūžti ir klykti. Žinoma, garsiausiai arenoje girdėjosi merginų susižavėjimo šūksniai.

„Tai yra mano miestas, aš čia gimiau. Nuo vaikystės svajojau savo kūrinius dainuoti arenoje“, – po kelių dainų su publika pasisveikinęs prisipažino D. Montvydas.

Tik po kelių dainų dviejų rombų formos scenoje pasirodė ir jo šokėjų komanda, kuri Donatą lydi nuo pat penktadienio. Būtent penktadienį vyko pirmasis jo turo TOP3 koncertas. Ši turo kelionė prasidėjo Klaipėdoje, šeštadienį visa komanda stabtelėjo Kaune, o sekmadienio vakarą pagaliau grįžo į gimtąjį Vilnių.

Dar po kelių dainų arenoje sukontstruotą sceną papuošė ir seksualios Donato šokėjos. Jos padėjo dar seksualiau „susprogti“ jo ir Echoes dueto atliekamai pagrindinei albumo dainai „#BLCK“.

Įaudrinęs atmosferą kone iki maksimumo, Donatas, priėjęs prie mikrofono pabendrauti su publika, prisipažino, kad nuo įtampos ir judėjimo net drabužiai krenta. Sukėlęs juoką D. Montvydas tęsė rimčiau: padėkojo visiems susirinkusiems, kad jį myli tokį, koks jis yra.

D. Montvydas dar kartą įrodė, kad jo ištvermė kone geležinė. Vieną po kitos dainas traukęs atlikėjas šoko kartu su šokėjais, o trumpučių pertraukėlių metu tik nuskubėdavo į užkulisius persirengti.

Žinoma, Donatas ir šio koncerto metu nelaužė tradicijų, užgrojus pirmiesiems dainos „Mano vasara“ akordams, sustabdė maestro ir pasikvietė vieną gerbėją ant scenos. Šį kartą pasisekė Rugilei. Donatas, paėmęs jos mobilųjį telefoną, filmuodamas save sudainavo kelias dainos eilutes.

Tačiau tuo staigmenos nesibaigė. Vos per keliasdešimt sekundžių į sceną buvo atgabentas pianinas, papuoštas švytinčiomis raidėmis TOP3, ir jis, kartu su dar dvejais muzikantais, klubinę atmosfera alsuojantį koncertą pavertė akustiniu, virpinančiu visų susirinkusiųjų širdis.

„Love is blind“ dainą užtraukęs Donatas tiesiog sustingdė tūkstančius gerbėjų. Šie tik po kelių akordų pradėjo judėti, ploti ir iš kišenių traukti mobiliuosius telefonus, kuriuos kėlė aukštyn į viršų, įjungę mažyčius prožektorius.

Be abejonės, būtent ši koncerto vieta buvo pati tinkamiausia ir jautriai dainai „Leisk mylėt“.

Prieš pradėdamas ją dainuoti, D. Montvydas prisipažino, kad tai yra paskutinis jo koncertas Vilniuje šiais metais ir paragino visus pasisemti kuo geresnių emocijų. Iki kitų metų Donato koncertuojant didžiosiose Vilniaus scenose nebepamatysime.

Po romantiškų ritmų atmosfera vėl kaito. O tam, kad aistros kaistų dar greičiau, D. Montvydas į sceną pasikvietė „sunkiąją artileriją“ – draugus Joną Nainį ir Rolandą Mackevičių. Jie kartu atliko dainą „Wicked Games“.

Koncerto kulminacija tapo „eurovizinė“ Donato daina „I've been waiting for this night“, kurios metu legendinį salto atlikėjas atliko versdamasis per degantį žmogų.

Tačiau tuo koncertas nesibaigė. Simboliškais dainos žodžiais, kad viskas, kas vyksta dabar, yra geriausia ir reikia džiaugtis kiekviena diena, koncertą pradėjęs atlikėjas ir jo pabaigai paliko šį tą ypatingo. „Viskas taip, kaip mes norėjom“, – dainavo Donatas, paskendęs šimtų mobiliųjų telefonų prožektorių šviesoje.

Šį turą Donatas planavo jau seniai, vos grįžęs iš „Eurovizijos“, gegužės viduryje, jis gerbėjams paslaptingai pasakojo apie rudenį lauksiančią staigmeną.

Ir jo gerbėjams laukti šių koncertų tikrai vertėjo. Įspūdingos vizualizacijos, šviesos efektai, būrys šokėjų, profesionalūs muzikantai ir iki smulkmenų apgalvota kiekviena koncerto smulkmena visus tris vakarus Klaipėdoje, Kaune ir Vilniuje pavertė unikaliais.

Koncerto Vilniuje akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (259)