Pasak dueto muzikine veikla besirūpinančios Laimos Lapkauskaitės, albumus leisti šiais laikais galbūt ir nėra populiaru, tačiau Irūnos ir Mariaus gebėjai po koncertų aktyviai pageidaudavo įsigyti kompaktinę plokštelę su Irūnos ir Mariaus dainomis.

„Žmonės prašydavo po koncertų jų dainų albumo. Todėl ir nusprendėme jį išleisti. Jame yra ne tik naujausi kūriniai, bet ir dainos, kurias Irūna su Mariumi atliko „Žvaigždžių duetuose“, - DELFI pasakojo L. Lapkauskaitė.

Norėdama pagelbėti užimtam duetui, L. Lapkauskaitė netgi žada pati imti į rankas plunksną ir pradėti rašyti jiems dainas.

"Nuo „Mokinukių“ laikų nebuvau rašiusi dainų. Tačiau pavasaris mane, matyt, veikia kūrybiškai, - juokiasi vadybininkė ir prodiuserė. - Buvo laikotarpis, kad nuo kūrybos norėjosi pailsėti, o dabar vėl jaučiu norą rašyti dainas.“

Anot jos, dueto sėkmę lemia ne tik tai, jog jie kiekviename koncerte stengiasi klausytojus nustebinti vis naujais kūriniais ar scenografiniais sprendimais, bet ir aktyvus darbas organizuojant jų veiklą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)