Ironvytas pasakoja, kad kūrinį „Karantinas" nešiojo galvoje jau pora savaičių. Atlikėjo teigimu, nuo pirmųjų karantino dienų jį buvo apėmusi nežinomybė ir baimė. Pranešime spaudai teigiama, jog norėjosi sau ir savo gerbėjams suteikti vilties ir pozityvo.

„Įvedus karantiną, buvau šiek tiek skeptiškas, tačiau, kuo daugiau domėjausi pasauline pandemija, tuo neramiau darėsi viduje – tiek dėl viruso, tiek dėl ekonominės padėties. Tačiau supratęs, kad nuo manęs ne daug kas priklauso, pradėjau mąstyti, kaip galėčiau prisidėti prie savo klausytojų vidinės ramybės. Pirmiausiai sumąstėme kūrinį „In Da Troba" – apie tai, kaip mes šėlstame užsidarę namuose, o po to pradėjau dirbti su romantišku kūriniu apie du įsimylėjėlius, kurie yra uždaryti savo šalyje ir gyvena gražiomis svajonėmis ir viltimi", – dėstė Ironvytas.

Vaizdo klipas nufilmuotas ištuštėjusiame Vilniuje. Vaizdai primena Holivudo filmą.

„Vaizdo klipas gimė ekspromtu. Sekmadienio popietę socialiniuose tinkluose pamačiau, jog Vilniaus miestas tuščias ir atrodo labai mistiškai. Pagalvojau, kad tai puikus laikas filmuoti ir daugiau tokio ištuštėjusio savo gimtojo miesto vargu ar pamatysiu. Parašiau savo bičiuliui Maksim Vilčinskij, kuris su Max.Vil komanda sutiko operatyviai padėti. Štai ir pristatome savo bendrą darbą, kuris per savaitgalį pakilo į „Youtube" populiariausiųjų trejetuką", – džiaugėsi Ironvytas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)