Vasario 11 pasirodžiusi daina iš karto sukėlė įtarimą žvaigždės klausytojams. Tuo tarpu animacinio filmuko garso takelio kūrėjas Bruce’as Cockburnas gerbėjus nuramino – nors panašumų tikrai yra, visa daina priklauso tik Beyonce.

„90-ųjų vaikai bando rasti panašumų tarp dviejų kūrinių“, „Aplinkiniai man vis kartoja, kad Beyonce daina skamba panašiai į filmuko pagrindinę muzikinę temą“, „Jeigu Beyonce įkvėpė šis filmukas – man ši daina tik dar labiau patinka“, – „TikTok“ programėlėje savo nuomones lieja internautai.

Animacinio serialo dainos autorius palygino scenos garsenybės dainą ir savo kūrinį, kuris ekranuose skambėjo nuo 1997 iki 2004 m.

„Manau, kad Beyonce daina „Texas Hold „Em“ – puikus įrašas. Deja, negaliu pasidžiaugti, kad turėjau progos prie šio kūrinio prisiliesti. Ritmika tikrai panaši, tačiau, mano nuomone, tuo visas panašumas ir baigiasi. Linkiu atlikėjai sulaukti su šia daina sėkmės“, – „People“ komentavo B. Cockburnas.

Beyonce daina greitai atsidūrė „Billboard“ šimtuko viršūnėje – karaliauja pačioje pirmoje vietoje.

Su šiuo kūriniu Beyonce tapo pirmąja tamsiaode atlikėja užkopusia į kantri muzikos grojaraščių viršūnes.

Šią dainą ji pirmą kartą pristatė „Super Bowl“ rungtynėse ir sulaukė ovacijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją