„Su liūdesiu pranešame, kad Janet Jackson „Unbreakable Tour“ koncertas turėjęs įvykti balandžio 23 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje atidedamas dėl kitų atlikėjos pasirodymų planavimo sunkumų. Kol kas atlikėjos atstovai nepraneša naujos galimos pasirodymo datos. Tikimės, praėjus šiek tiek laiko, šis koncertas įvyks Lietuvoje.

Bilietus įsigijusiems internetu (išskyrus Nordea, Šiaulių banko ir kreditinių kortelių mokėtojus) pinigai bus grąžinti į tą pačią sąskaitą iš kurios buvo atliktas mokėjimas. Bilietus įsigijusiems kasose susisiekite su mumis elektroniniu paštu info@bilietupasaulis.lt.

Grąžinimai atliekami nuo kovo 14 d.“, – rašoma oficialiame koncerto organizatorių pranešime.

Žinia apie atšaukiamus koncertus buvo pasklidusi dar praėjusių metų gruodžio mėnesį. Tąkart - dėl itin pablogėjusios atlikėjos sveikatos. Nors internetinėje erdvėje sklido kalbos apie galimą atlikėjos kovą su vėžiu, šiuos gandus J. Jackson suskubo paneigti.

Janet Jackson – penkių „Grammy“ apdovanojimų laimėtoja, kurios įrašai parduoti daugiau nei 160 milijonų egzempliorių tiražu. Ji yra pelniusi dvylika „American Music Awards“, devynis MTV, net trisdešimt tris „Billboard“ apdovanojimus. Iš viso dainininkės kolekcijoje – per 200 įvairių prizų.

Prieš tris dešimtmečius išgarsėjusios Janet visi albumai yra pasiekę didžiulę auditoriją. MTV kanalas už nuopelnus muzikai šiai dainininkei yra skyręs „MTV Icon“ apdovanojimą – specialioje ceremonijoje savo pasirodymais Janet pagerbė Pink, „Destiny's Child“, „Outkast“ ir kiti didžiulę šios atlikėjos įtaką pripažįstantys atlikėjai.

1999-aisiais „World Music Awards“ ceremonijoje Janet įteiktas Legendos apdovanojimas už išskirtinius nuopelnus populiarajai muzikai. Ketveriais metais anksčiau išleistas dainos „Scream“, kurią Janet įrašė su legendiniu savo broliu Michaelu Jacksonu, vaizdo klipas yra brangiausias muzikos istorijoje. Jis kainavo net septynis milijonus JAV dolerių.

Iki šiol surengtuose turo „Unbreakable Tour“ koncertuose skambėjo apie trisdešimt kūrinių. Tarp jų – didieji dainininkės hitai „That's The Way Love Goes“, „Nasty“, „Miss You Much“, „Again“, „All For You“, „Escapade“, „Scream“, „Rhythm Nation“, „Any Time, Any Place“ ir daugybė kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)