Apie šiandien pristatomą kūrinį „Grožis ir nuodai“ dainininkė pasakoja atvirai – tai tarsi savotiška savianalizė, kurioje save surasti galės kiekvienas besiklausantis, rašoma pranešime spaudai.

„Kapstytis savyje – vienas mėgiamiausių mano užsiėmimų. Tai sveika – atrišinėt užsiciklinimų ratus, pamatyt savo baimes ir kompleksus, įžodint juos ir tokiu būdu paleisti. Kūryba tam puikus įrankis, nes padeda tą patį padaryt ir klausytojui. Per dainas, tekstus ir potekstes paleisti savo nerimą, geriau pažinti save. O tada toje naujoje laisvėje nuoširdžiai pasiautėti apie rimtus dalykus. Nieko nėra labiau varginančio, nei slysti paviršiumi. Nebijokit panert, pajaust, patirti. Muzikos ir to palengvėjimo, kurį ji dovanoja. Visada. Aš žinau tai, nes ir man tas pats būna“, – teigia I. Jankauskaitė.

Gruodžio 9 – ąją Vilniuje įvyksiančiame didžiausiame šių metų dainininkės koncerte bus pristatyta ir ne vienas naujojo „Grožis ir nuodai“ albumo kūrinys bei ryškiausios karjeros dainos, tokios kaip „Veidrodžiai meluoja“, „Šokiai“, „Šoku viena“, „Tavo spalvos“ ar „Mano vienintelis“.

„Koncertai – mano laimė! Ir aš kviečiu aplankyti mane šiame koncerte. Atsakingai tam ruošiamės ir pažadu, kad tai bus viena geriausių patirčių. Laukiu, ruošiuosi, puošiuosi!“, – kviečia Inga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją