Pasitikdama pavasarį Ispanijos naktinio gyvenimo žvaigždė nukreipia savo lazerius į turą „Amnesia Ibiza. Baltic Tour Lithuania 2011“ ir nusileidžia į Vilniaus naktinį klubą „Olialia“. „Amnezia“ turo organizatoriai transformuos šio klubo erdvę nebūtais mūsų krašte technologiniais sprendimais bei vakarėlio veiksmo dalyviais. Legendinės pramogų salos atmosferą garantuos specialios dekoracijos, įspūdingas garsas ir apšvietimo sistema bei „Amnezia“ dovanų dalybos.

Renginio ritmo toną Vilniuje kovo 5 dieną padiktuos „Amnezia“ rezidentai Mar-T, Diablo, Zeles, Felix ir virtuoziška šio klubo šokėjų komanda.

Mar-T išsuks Ibizos aistra alsuojančią garsų paletę. Lietuvoje jau viešėjęs Les Schmitz, „People From Ibiza“ vakarėlių turus kuruojantis rezidentas, prižada pakelti Vilniaus klubinėtojų rankas į orą. Nuo 1999 metų drauge su Armin Van Buuren, Deadmau5, Laurent Garnier ar Richie Hawtin drebinantis šokių aikšteles Mar-T kovo 5 d. pirmą kartą savo pasirodymą surengs Lietuvoje.

Kiti renginio dirigentai - uždegančių pasirodymų meistras Diablo, indėnų genčių būgnų griausmą keliantis Felix bei lazeriais ir elektronine perkusija apsiginklavęs instrumentalistas Zeles. Klubo „Amnezia“ teatrališkų pasirodymų personažai garsėja pašėlusiais pasirodymais ne tik Ibizos, bet ir Kanų filmų festivalio vakarėliuose.

Legendinis klubas „Amnezia“ nuo 2006-ųjų kasmet pelno „Best Global Club“ apdovanojimus. Šis įvertinimas suteikiamas jau 26-rius metus Majamyje vykstančiame renginyje „Winter Music Conference“, kuriame dalyvauja ir varžosi garsiausi pasaulio didžėjai bei prodiuseriai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją