„Nekantrauju vėl, po poros metų pertraukos, pasimatyti su gerbėjais Londone – šių žmonių priėmimas visuomet būna ypatingas. Kaskart jaučiu jų ilgesį, o tai verčia pasistengti ir atiduoti 100 procentų energijos“, – sako jau D. Britanijos sostinėje šou besiruošiantis E. Dragūnas.

Selas teigia, jog nors kiekvienas pasirodymas čia vis kitoks, viena išlieka nepasikeitę – gerbėjai visuomet dainuoja kartu, nes puikiai moka dainų žodžius, rašoma pranešime spaudai.

„Tai neabejotinai tampa geriausiu to vakaro lietuvių vakarėliu mieste. Pamatysit, taip bus ir šįkart, nes tradicijos lieka tradicijomis, o gerų tradicijų reikia laikytis iš visos širdies“, – sako grupės „SEL“ lyderis.

Koncerte skalbės ne tik puikiai visiems pažįstami „SEL“ hitai, bet ir visiškai nauji kūriniai, kuriuos jau turėjo progą įvertinti tie, kurie dalyvavo grupės šou Kauno Dariaus ir Girėno stadione.

Grupės pasirodymas Londone yra vienas iš ypatingų dalykų, kuriems šiuo metu visą širdį bei laiką atiduoda E. Dragūnas. Neseniai jis paskelbė apie dar vieną ypatingą „SEL“ šou, organizuojamą gruodžio 2 dieną Klaipėdos „Švyturio“ arenoje. Taip pat dabar jis daug valandų praleidžia įrašų studijoje, kur gimsta naujasis „SEL“ albumas. O kitą savaitę „SEL“ pristatys ir daugiau naujienų – dienos šviesą išvys naujas vaizdo klipas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją