Kaune, Lietuva, niekada nebuvau pas jus, niekada nebuvau jumyse“, - publiką į savo turo „Let Me Entertain You“ koncertą Kaune kviečia Robbie Williamsas, veidą išsidažęs ryškiu grimu.

Pamatykite Robbie Williamso žinutę Lietuvai:

Tiesa, dainininko gerbėjams papildomų raginimų nė nereikia. Praėjusią savaitę paskelbta žinia apie pirmąją dainininko viešnagę Lietuvoje tapo viena labiausiai aptariamų temų.

Galimybe pamatyti Robbie Williamso šou Kaune domisi ne tik Lietuvos publika.

„Vos tik paskelbėme apie Robbie koncertą, sulaukėme rekordinio skaičiaus laiškų ir užklausų iš užsienio. Šiame dainininko ture – nedaug pasirodymų, nė vienas jų nevyks jo gimtojoje Didžiojoje Britanijoje, todėl jo gerbėjai ieško galimybių pamatyti šį šou žemyninėje Europoje. Daugiausia laiškų – būtent iš Didžiosios Britanijos, iš kur lengva atskristi į Lietuvą. Todėl ne visi bilietai į šį koncertą skirti Lietuvos rinkai – dalis jų bus platinama užsienyje. Prognozuojame, kad bilietų pirkėjų iš užsienio gali būti bent 10-20 procentų“, - sakė Robbie Williamso koncertą rengiančios agentūrosatstovas Deividas Afarjanc.

Šiandien jau atskleistos ir skirtingos bilietų į Robbie Williamso koncertą kategorijos.

Stovėti skirti bilietai kainuoja 239 litus. Sėdėti – nuo 273 iki 343 litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)