Netikėta sėkmė

Ir kas pasakys, kad sėkmės istorijos Holivudo filmuose – tik pasakos?! Australų dueto „Parachute Youth“ nariai Matt K Von ir Jonny Castro susipažino bare Adelaidėje. Jau po pusvalandžio palikę draugus, abu išskubėjo į Matt namuose įrengtą studiją ir ten labai greitai įrašė "Can't Get Better Than This".

Daina iškart susprogdino šokių muzikos gerbėjų širdis – tapo neatsiejama naktinių klubų, vakarėlių, festivalių, gimtadienių dalis, super hitu Australijoje, Belgijoje, Lenkijoje, Ukrainoje, Lietuvoje bei kitose šalyse, o "YouTube" svetainėje sulaukė daugiau nei dešimt milijonų perklausų.

"Nesitikėjome, kad "Can't Get Better Than This" taps hitu, tik linksmai įrašėme mums patikusią dainą, – nuoširdžiai sako „Parachute Youth“nariai. – Stengėmės sujungti indie ir šokių muziką, nes vien tik elektroninis skambesys ne visada leidžia atskleisti indie atlikėjams būdingų tekstų jėgą".

Paliko namus ir merginas

Ir jau po kelių mėnesių Matt, prieš pradėdamas muzikinę karjerą dirbo aviacijoje, prie karinių lėktuvų (štai, kodėl kilo grupės pavadinimas "Parachute Youth") bei sintezatoriumi grojęs Johnny, pardavė automobilius, paliko gimtuosius namus, savo merginas ir iškeliavo į Paryžių.

Ir kol šokiruoti muzikos gerbėjai klausinėjo – kas jie, iš kur jie, australai įrašė "Awake Now", "Count To Ten" bei kitas populiarias dainas, tapo plėšte plėšomi į gabalėlius ir geidžiami įvairiausiuose pasaulio kampeliuose, kur jų laukia vos ne su maldomis.

Netrukus "Parachute Youth" koncertuoja kartu su Joy Division/New Order, The Human League, The Smiths, Depeche Mode, Tears for Fears, The Stone Roses.

Vos per tris savaites, sausio pabaigoje-vasario pradžioje, australų dueto koncertuose apsilankė daugiau nei 25 tūkstančiai žmonių, jie dalyvauja
"Parklife Tour", "Splendour In The Grass", "Rhythm and Vines", "Falls" festivaliuose, pradėjo pusmečio trukmės turą Azijoje bei Europoje.

Klipą kūrė Afrikoje

Hipnotizuojantį savo super hito "Can't Get Better Than This" vaizdo klipą australai ir žinomas prodiuseris bei vaizdo klipų meistras prancūzas Julien Paolini sukūrė Afrikoje – egzotiškoje Burkina Fasas.

"Sony In The Mix" nuomone "Can't Get Better Than This" ne tik geriausia 2012 metų daina, bet ir geriausias vaizdo klipas!

Įprastai festivaliuose dalyvaujantys "Parachute Youth" paskutinį vasaros penktadienį gyvai koncertuos Kauno naktiniame klube.

Naujo rudens sezono atidarymo proga rugpjūčio 30 dieną "Macao Open Air" driokstels ne tik australų dueto koncertu, bet pristatys "Macao Gold Card", o 200 lankytojų dovanų gaus išleistą pirmąjį oficialų klubo kompaktinį diską!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)