Taigi kaip gimė ši ausį traukianti daina? „Parašiau „#Selfie“ savo svetainėje, kurią paverčiau studija, kai mane paliko mano mergina“, - žurnalui „People“ pasakojo A. Pallas. „#Selfie“ yra istorija apie aistrą, meilę, kerštą ir širdies skausmą“, - linksmai pridūrė jis.

Tai, kuo pasižymi, ši grupė, yra humoro jausmas. Tačiau šis išsiskyrimas visu rimtumu pakeitė jų istorijos kursą. „Prieš tai įrašinėdavome muziką Drew namuose“, - sakė A. Pallas. A. Taggartas priduria: „Kai ji išiskėlė, mums atsirado daugiau erdvės. Investavome į mikrofoną ir pradėjome dirbti su vokalais. „#Selfie“ buvo vienas pirmųjų kūrinių, kuriuos įrašėme su mikrofonu“.

Iš jų svetainės kūrinys įsiveržė į internetą, sužavėdamas kelis garsius gerbėjus. Lea Michele savo paskyroje „Twitter“ pasidalijo dainos žodžiais, o Samuelis L. Jacksonas perdainavo kūrinį per „Captain America“ pokylį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)