Naujajame vaizdo klipe H.Stylesas įkūnija žmogų-kalmarą, kurį būtų susukę į sušį, bet laimikis uždainuoja. Netrukus jis tampa restorano mylima ir lepinama žvaigžde. Tačiau vieno pasirodymo metu personažas užspringsta ir...

Harry Styles – „Music for a Sushi Restaurant“:

Lyg siužeto vingių ir intrigos naujajame vaizdo klipe būtų negana, žymusis britų dainininkas jame pasirodo ilgais plaukais ir su vešlia barzda – tokio įvaizdžio dainininko gerbėjai dar nėra matę. Muzikinis klipas buvo filmuojamas rugsėjį Niujorke, Bruklino rajone, rašoma spaudos pranešime.

„Music for a Sushi Restaurant“ yra pirmoji daina iš šiemet pasirodžiusio ir iškart didžiulės sėkmės susilaukusio H.Styleso albumo „Harry‘s House“. Iš viso albumas susideda iš 13 dainų, kurias muzikantas įrašinėjo skirtinguose pasaulio kraštuose: Los Andžele, Tokijuje ir viename Anglijos kaime. O didžiausias „Harry‘s House“ hitas yra singlas „As It Was“, kuris iškart tapo rekordiniu.

Tuo tarpu būtent „Music For A Sushi Restaurant“ tapo naujos „Apple AirPods“ ausinių reklamos garso takeliu. Savo honorarą už šią reklamą dainininkas paaukojo Tarptautiniam gelbėjimo komitetui (IRC).

Šiuo metu H.Stylesas tęsia gastroles po pasaulį pristatydamas „Harry‘s House“ albumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją