Aktorius, dainuojamosios poezijos atlikėjas G.Storpirštis sumanė ne tik supažindinti su savo naujausia plokštele, bet ir padovanoti žiūrovams muzikos šventę, į kurią pakviesti žinomi teatro aktoriai ir muzikantai.

Dviejų dalių koncerte naujausias savo dainas atliks G.Storpirštis, vėliau gros Vytautas Labutis, Arkadijus Gotesmanas, Algirdas Klova, garsusis aktorių trio "Adios", Keistuolių teatro aktoriai.

Žiūrovams netikėtumu gali tapti Jaunimo teatro aktorės Kristinos Kazlauskaitės pasirodymas, nors ji kaip dainuojanti aktorė garsėja jau nuo Džiuljetos vaidmens pirmajame Eimunto Nekrošiaus roko operos "Meilė ir mirtis Veronoje" variante.

Koncerto rengėjai tikisi, kad šis vakaras bus dar vienas žvilgsnis į romantišką praeitį, jos maištingą idealizmą, kada aktorius ir gitara, aktorius ir poezija buvo tapatūs dalykai.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją